تاثیر افزودن باکتریهای استارتر حرارت دیده و پروتئوزهای تجارتی در تسریع رسانیدن پنیر سفید ایرانی (ارزیابی فرآیند پروتئولیز و تسریع آن طی رسا


تاثیر افزودن باکتریهای استارتر حرارت دیده و پروتئوزهای تجارتی در تسریع رسانیدن پنیر سفید ایرانی (ارزیابی فرآیند پروتئولیز و تسریع آن طی رسا




یکی از مراحل مهم تولید پنیر، مرحله رسیدن می‌باشد.


مقایسه عملکرد هیبریدهای حاصل از نژاد مرندی با نژادهای تخمگذار اصلاح شده خارجی
در طی این دوره اونزیم‌های موجود در لخته باعث تجزیه پروتئین‌ها و قند باقیمانده در لخته شده و در نهایت اون را به پنیر تبدیل می‌نمايند.


مقایسه قدرت پروار و خصوصیات لاشه گوسفند و بز با دو جیرهء غذایی متفاوت
با توجه به اینکه رسیدن پنیر یکی از مراحل افزایش هزینه تولید هست و در این مدت علاوه بر هزینه انبارداری، مقدار عظیمی سرمایه به صورت راکد باقیمانده و نیاز به سرمایه در گردش واحد صنعتی را بسیار بالا می‌برد، بنابراین اگر بتوان بدون کاهش کیفیت این وقت را تقلیل داد، هزینه تولید منجر قابل توجهی کاهش می‌یابد که این امر در تولید متمرکز و صنعتی بسیار حائز اهمیت هست .


مقایسه منابع مختلف چربی و اثر آنها بر روی رشد، چربی محوطه بطنی و ضریب تبدیل غذایی در مرغ گوشتی
در حال حاضر سالانه 200-220 هزار تن پنیر در کشور تولید می‌شود.


نحوه تهیه سیلاژماهیان غیر ماکول با استفاده از نمک طعام جهت کاربرد در تغذیه دام
که در حدود 20 هزار تن ان در کارخانجات مختلف تولید می‌گردد.


بررسی اثر استرس گرمائی بر افزایش وزن و رشد الیاف پشم بره‌های نر گوسفند نژاد کرمانی
برپايه برنامه‌های وزارت صنایع و جهادسازندگی، برنامه هست در طی 2 سال آینده در حدود 8 واحد بزرگ پنیرسازی و دهها واحد با تولید متوسط و کوچک وارد بازار تولید شوند، بنابراین صورت تحقق برنامه‌های در حال اجراء مسئله هزینه نگهداری پنیر به منظور رسانیدن اون، از نظر اقتصادی قابل توجه خواهد بود و بدین ترتیب لزوم تسریع رسانیدن پنیر اهمیت فوق‌العاده‌ای پیدا خواهد کرد.


بررسی اقتصادی درصدهای مختلف دانه گندم کامل و زمان استفاده در آن در جیره طیور گوشتی
در تحقیق قبلی ضمن بررسی تحولات فیزیکوشیمیائی و میکروبی پنیر در طی رسانیدن، از شوک حرارتی میکروارگانیسمها جهت تسریع رسانیدن پنیر هستفاده گردید که این روش مفیدبودن خود را در حد پنیرهای آزمایشگاهی ثابت نمود.


بررسی شیوه‌های مختلف پرورش ملکه زنبورعسل و امکان استفاده از مناسب‌ترین شیوه تولید
به منظور تعمیم نتایج حاصل از تحقیق قبلی به صنعت و کاربرد اون در کارخانجات پنیرسازی ایران در این تحقیق سعی خواهد شد که تسریع رساندین پنیر در کارگاههای پنیرسازی و اثرات اون مورد بررسی برنامه گیرد و علاوه بر اون شروعی برای تحقیقات منسجم و دامنه‌دار بعدی باشد.


مطالعه هیستومتری بافت بیضه گوسفندان نژاد کرمانی تحت شرایط استرس حرارتی



60 out of 100 based on 25 user ratings 650 reviews