بررسی ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس ترخون/


بررسی ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس ترخون/




اندامهای هوایی ترخون در اردیبهشت از اطراف کاشان جمع‌آوری گردیده و پس از خشک شدن در دمای محیط به روش تقطیر با بخار آب اسانس‌گیری شد، اسانس به صورت تک لایه روغنی با راندمان 0/3 % به دست آمد.


بررسی تاثیر شوینده‌ها بر مرگ و میر دافنی ماگنا (Daphnia magna)/
ترکیبات متشکله اسانس بوسیله دستگاه گاز کروماتوگراف (GC) و دستگاه گاز کروماتوگراف کوپل شده با طیف‌سنج جرمی (GC/MC) مورد بررسی برنامه گرفت .


موش ، این موجود خطرناک را جدی بگیریم
از بین 10 ترکیب شناسایی شده در اسانس ترخون هستراگول (76/7 %)، سیس‌اوسیمن (9 %)، ترانس اوسیمن (7/7 %) و لیمونن (3/8 %) بالاترین غلظت را داشته و در مجموع 97/2 % اسانس را تشکیل می‌دهند.


اهمیت و کاربردهای جلبکها/


چگونه می‌توانیم از ضایعات 25 میلیارد تومانی سالانه تولید گوشت مرغ، جلوگیری کنیم. عملیات قبل از کشتار نیمچه‌ها (قسمت آخر)


74 out of 100 based on 84 user ratings 434 reviews