بررسی دیدگاه دانشجویان رشتههای روزانه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی پیرامون عوامل موثر بر ازدواج
یکی ازاصیلترین رفتارهای اجتماعی انسان، تشکیل خانواده و تلاش برای حفظ بقا هست .
تهیه و تولیدFab آنتی دیگوکسین و بررسی اثرات آن در خنثی کردن دوز سمی دیگوکسین
در تمام ادیان الهی نیز به این امر توجه ویژهای شده هست .
مقایسه تشخیص بالینی فارنژیت استرپتوکوکی با یافته های پاراکلینیک (کشت گلو) در بیماران مراجعه کننده به مرکز سرم درمانی کاشان در نیمه دوم سال 137
امت کشور ما نیز عنایت به فرهنگ غنی و ریشهدار خود و همچنین با تکیه بر اصول متعالی دین مبین اسلام، همواره برای ازدواج و تشکیل خانواده، اهمیت خاصی قائل بودهاند.
بررسی ارتباط مصرف دخانیات با ضایعات(خوش خیم و بدخیم) مری و معده در نمونه های ارسالی به آزمایشگاه پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال 1375
در سالهای اخیر بدنبال تغییرات شگرف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در سطح جامعه، رفتارها و عادات اجتماعی و فردی امت دچار تحولات بسیاری شده هست .
تومورهای جمجمه
ازدواج نیز از این قاعده مستثنی نبوده هست و نوسانات چشمگیری در کیفیت و کمیت ازدواج و طلاق با توجه به آمارهای موجود مشاهده میشود.
بررسی و مداوای 65 مورد اگزوفتالمی یک طرفه در بیمارستان سینا
البته در مقایسه با جوامع دیگر، این ارقام کمتر میباشند.
مطالعه تستهای انعقادی(Platelet.C CT, BT PTT, PT) در بیماران مبتلا به آنمی فقرآهن مراجعه کننده به یک مطب خصوصی طی سالهای 76-1373
ولی با عنایت به ریشههای عمیق فرهنگی و پشتوانه دینی در امت کشورمان، ضرورت بررسی مسئله ازدواج و نقاط ضعف و قوت اون در جامعه از جهات مختلف احساس میگردد.
بررسی چگونگی ارتباط میان درخواست و اندیکاسیون درخواست آزمایشات روتین موجود در بخش طبی 2 بیمارستان امام خمینی از تاریخ 15/2/77 تا 15/6/77
در راستای همین احساس نیاز و توجه به توان محدود موجود بر اون شدیم تا مطالعه مقطعی (نظرسنجی) بر روی گروهی از آسیبپذیرترین اقشار جوان، یعنی دانشجویان رشتههای علوم پزشکی، در رابطه با ازدواج اجرا کنیم.
بررسی اثرات هیپرتیروتروپینمی گذرا بر روی ضریب هوشی و اعمال پسیکوموتور
در این طرح دانشجویان رشتههای مختلف علوم پزشکی به پرسشنامههای تهیه شده و سوالات اونها به شکل Multiple choice, Rank list، سوالات بسته غیرکلاسیک و سوالات باز انتخاب گردید.
از نتایج قابل توجه این طرح، تاکید و اهتمام مجردین و متاهلین بر شرایط معنوی دینی و اخلاقی هست .
بطوریکه ایشان ایمان و پایبندی به اصول مذهبی و تفاهم اخلاقی را از نکات بسیاز موثر بر زندگی زناشوئی دانستهاند.
همچنین اکثر متاهلین انگیزه ازدواج خود را، آسایش ، آرامش و تکامل روحی و جواب به فطرت و ارضاء غریز میدانند.
مجردین، پايه یترین مشکل در امر ازدواج را عدم یافتن فرد مناسب و منطبق بر معیارهای خود دانستهاند و اکثر اونها از افت یا عقبماندگی تحصیلی نگرانند.
نکته قابل تامل دیگر اون هست که دانشجویان پزشکی سن مناسب ازدواج را چند سال کمتر از میانگین سن فعلی ازدواج خود دانستهاند و این نکته احتیاج به بررسی گستردهتری دارد.
اونچه از مجموعه نتایج حاصل میآید اون هست که دانشجویان عزیز ارزشهای منطبق بر ارزشهای دینی و ملی خود در امر ازدواج در نظر دارند ولی مشکلات و موانع بسیاری در راه تحقق خواستههای ایشان وجود دارد که شایسته هست مسئولین ذیربط و خانوادهها در جهت رفع موانع و تسهیل امر ازدواج، تلاشی در خور و کاربردی اعمال نمایند.
54
out of 100
based on 29 user ratings 704 reviews