طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی


طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی



طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی
طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی

این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و از جمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.

مواد لازم :

طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی

طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی:
جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.
اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.
سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.
بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.
این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و ازجمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.



برنج و ماهی دودی با عدس

1:

ممنون خسته نباشي


سالاد پاستا

2:

باید خیلی مقوی باشه
ممنون


54 out of 100 based on 39 user ratings 614 reviews