کروکت مرغ


کروکت مرغ



کروکت مرغ
مواد لازم :
کره: 125 گرم
آرد: 25 گرم
شیر گرم: 150 میلی‌لیتر
روغن مایع: به میزان لازم
سینه مرغ بی‌استخوان: یک عدد، نگینی
سیر: یک حبه ساطوری
تخم‌مرغ: یک عدد
پودر سوخاری الیت: 50 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید. آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر گرم را اضافه کنید. سس را نمک و فلفل زده و مدام هم بزنید تا غلیظ شود سپس آن را از روی شعله بردارید.
2 قاشق غذاخوری روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و مرغ و سیر را 5 دقیقه در آن تفت دهید. کمی نمک به مرغ بپاشید.
پس از اینکه تکه‌های مرغ سرخ شد، آن را چرخ کرده یا در غذاساز خمیر کنید. خمیر مرغ را به سس اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.
پس از اینکه مایه کروکت سرد و سفت شد آن را 8 قسمت کرده و هر کدام را به شکل یک سوسیس درآورید.
مقداری روغن روی شعله متوسط داغ کنید. تخم‌مرغ را بزنید تا یکدست شود. کروکت‌ها را در تخم‌مرغ زده در پودر سوخاری الیت بغلتانید و هر طرف آن را 4 دقیقه در روغن سرخ کنید. روغن آن را با هوله کاغذی گرفته و با جعفری و لیموترش تزیین کنید. کروکت را با سالاد سبز و نان سبوس‌د‌ار سرو کنید.



طرز تهیه ‏پیراشکی سبزیجات

1:

سلام
از این صفحه دیدن کنید (ثبت نام کاربر)
خوشحال میشم اگه بتونیم باهم همکاری کنیم .
با سپاس فراوان


54 out of 100 based on 59 user ratings 1034 reviews