دیپ 5 لایه مکزیکی


دیپ 5 لایه مکزیکی



دیپ 5 لایه مکزیکی
دیپ 5 لایه مکزیکی

به نظرم با ذائقه ما ایرونی ها جور در میاد
این متنو سلیقه ای ترجمه کردم، من رشته تحصیلم زبان انگلیسی است و از اون مترجما هستم که به متن اصلی وفادار نبیدم!

مواد لازم:

روغن زیتون الیت 2 قاشق چای خوری
1عدد پیاز متوسط مکعبی خرد شده
2 حبه سیر له شده
1400 گرم = دو پیمانه لوبیا سفید یا لوبیا قرمز ( من قرمز و یا حتی چیتی را ترجیح میدم) بذارین یک شب تو آب خیس بخوره
1 قاشق غذا خوری فلفل سبز یا قرمز خرد شده ( فلفل هایی که تو متن اصلی بود را من اصلا نمیشناختم) اگه میخواین تند نشه، از فلفل دلمه ای سبز یا رنگی هم میتونید استفاده کنید. خردش کنید.
فلفل قرمز تا حدی که دوست دارین موادتون تند باشن.
1/4 قاشق چای خوری زیره سیاه یا سبز ( آسیاب شده باشه بهتره)
4 قاشق غذا خوری آب لیمو
1/2 قاشق چای خوری نمک ( البته من به جای نمک از چاشنی لیمو و فلفل الیت استفاده می کنم)
2 فنجان ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت
1/4 فنجان گشنیز خرد شده
2 آوکادو رسیده ( اگه ندارین نریزین)
4 عدد گوجه فرنگی متوسط، دانه و کمی مکعبی درشت خرد شده (در حدود 2 فنجان)
1/4 فنجان پیازچه خرد شده
4/3 فنجان پنیر چدار یا گودا ( ولی پنیر اصلیش همون چدار است)

طرز تهیه:

در یک ماهیتابه روغن زیتون الیت بریزید و پیاز را مکعبی ریز خرد کنید و حدود 3 دقیقه تفت بدین تا طلایی و سبک بشه، بعد سیر له شده را بهش اضافه کنید و تفت بدین( زیاد تفت ندین که تلخ بشه) همین که بوش در آمد کافیه
نصف از مخلوط پیاز و سیر را به دستگاه خرد کن مواد غذایی اضافه کنید. لوبیای سفید یا قرمز را از قبل بذارین بپزه و به خرد کن اضافه کنید. میتونید یک یا دوعدد سیب زمینی را هم بپزید، و رنده کنید و به این مواد اضافه کنید.
زیره را هم اضافه کنید همراه با چاشنی لیمو و فلفل الیت و فلفل خرد شده
این مواد را چند تا چرخ بدین تا خوب له بشن، اگه لازم یک تا دو قاشق آب هم میتونید برای شل تر شدن مواد بهش اضافه کنید. البته اولش آب لیمو رااضافه کنید اگه باز لازم بود آب اضافه کنید.
ذرت پخته شده یا کنسروی را در باقیمانده مخلوط پیاز داغ یک تفت کوچولو بدین. پشنیز خرد شده را هم بهش اضافه کنید و از روی حرارت بردارید
اگه آواکادو دارین و دم دستتون هست که که ازش استفاده کنید، من تا حالا نخوردم و استفاده نکردم، آواکادو را هم آماده کنید و به صورت پوره شده کنار بذارید.

بشقابتون را اینطوری بچنید تو عکس معلوم است
لایه زیری ، مواد مربوط به لوبیا و پیاز و سیر که با هم در مخلوط کن مخلوط و پوره کردیم
سپس ذرت و گشنیز تفت داده شده
بعد آواکادوی له شده
پیازچه خرد شده
بعد گوجه فرنگی معکبی تقریبا درشت خرد شده
و لایه نهایی پنیر چدار رنده شده
من حتما باز هم به این دیپ چاشنی لیمو و فلفل و روغن زیتون الیت اضافه میکنم... :)

دیپ 5 لایه مکزیکی



74 out of 100 based on 64 user ratings 614 reviews