ميته انده


ميته انده



ميته انده
مواد لازم:
پياز 1 كيلو
تخم‌مرغ 4 عدد

شكر 1 قاشق سوپخوري
سركه 2 قاشق سوپخوري
گشنيز 1 پيمانه، خرد شده
سير نصف قاشق چايخوري، رنده شده
زردچوبه، فلفل سياه، فلفل قرمز و نمك به ميزان لازم

طرز تهيه:

پياز را ســـرخ كرده و قبل از طلايـي شـدن زردچـوبـــه، سيــر،
فـلـفـل و نـمـك را اضـافـه كـرده و كـمـي تـفت دهيد. سـركـه و
شكر را نيز اضافه كرده و هم بزنيد و تـخـم‌مـرغ‌ها را شكـسته
و در غذا بريزيد. ولي آن را هم نزنــيد. كمي نمك، فلفل سياه
روي آن‌ها ريخته و قابلمه را بسته و حرارت را كم كنيد. بـــــعد
از چند دقيقه‌ تابه را از روي حرارت برداشته و غذا را در ظرفي
بكشيد به طوري كه تخم‌مرغ‌ها سالم باشند. با كمي گشنيز
خرد شده تزيين كرده و سرو كنيد.

ميته انده



78 out of 100 based on 43 user ratings 968 reviews