سوپ و آش ها


سوپ و آش ها



سوپ و آش ها
در این تاپیک با طرز تهیه انواع سوپ و آش در خدمتتان هستیم.
هیلدا


**********************

آبگوشت با آب انار

مواد لازم ( برای 5 يا 6 نفر)

نيم كيلو
گوشت سردست

دو عدد
پياز متوسط

يك فنجان
نخود و لوبيا سفيد

چند عدد
فلفل سبز ريز

250 گرم
سيب زمينی استانبولی

1 ليوان
آب انار

يك قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی

به ميزان كافی
نمك و فلفل وزردچوبه

طرز تهيه:

گوشت را پس از پاك كردن و شستن، چند تكه كرده و با پياز خرد شده و روغن كمی تفت دهيد. نخود و لوبيا را از قبل خيس كنيد. بعد از خيس خوردن، آنها را با زردچوبه و 2 ليوان آب داغ روی شعله ملايم بپزيد. رب گوجه فرنگی را كمی تفت دهيد. سپس آب انار، سيب زميني، نمك و فلفل را اضافه كنيد. پس از آماده شدن غذا، آن را سرو نماييد.

نكات تغذيه اي:

در تهيه اين آبگوشت از آب انار استفاده شده است. انار دارای خواص بسياری است و حتی در احاديث هم بر خوردن آن تأكيد شده است. از جمله خواص آن می توان موارد زير را نام برد :

1- انار خون را تصفيه كرده و تقويت كننده قلب است.

2- انار اشتها آور است وبهتر است قبل از غذا مصرف شود.

3- انار در رفع اوره و كلسترول ، دفع سموم و تعادل مايعات بدن به خصوص خون نقش مهمی را ايفا می كند.

4- مصرف انار شيرين، ايجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز می كند.

5- مصرف انار شيرين تقويت كننده كبد می باشد و در معالجه يرقان( زردي) مفيد است.

6- انار ترش و شيرين( ملس) باعث كاهش فشار خون می شود.

7- مصرف انار در معالجه راشی تيسم، كم خونی و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نيرو می بخشد. ازاين رو امام صادق(ع) می فرمايد : به كودكان خود انار بخورانيد زيرا آنها را زودتر به حد جوانی می رساند.

تذكرات:

1- انار برای اشخاصی كه دچار يبوست هستند، مضر است.

2- انار ميوه ای سرد است، بنابراين اشخاصی كه سرد مزاج هستند پس از خوردن آن، مقداری آب جوش با نبات بخورند.

3- انار برای كسانيكه دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زياده روی در مصرف انار ترش ايجاد زخم معده می كند.



طرز تهیه ی خورش متن جن

1:

آش جو



سوپ و آش ها


مواد لازم:



نيم كيلو

گوشت ماهيچه سردست

دو و يك دوم فنجان

جايشان پوست گرفته

4عدد

پياز متوسط

نيم كيلو

تره- اسفناج- جعفري و گشنيز خرد شده

3 فنجان

كشك سائيده غليظ

به مقدار دلخواه

سير داغ و نعناع داغ

به مقدار دلخواه

نمك و فلفل



طرز تهيه:

جو را قبلاً شسته و خيس كنيد.


طرز تهیه ی قلقلی کبابی
سپس با گوشت و پياز درسته با شعله ملايم بپزيد.


طرز تهیه کباب برگ ایرانی
پياز را از صافي سيمي رد كرده و با سبزي خرد كرده، به آش اضافه كنيد.


جوجه کباب تابه ای درست کنید
سپس كشك را به آش اضافه كرده وبگذاريد كشك در آش كاملاً جوشيده و جا بيفتد.


طرز تهیه خورش مرغ ترش
آش را در ظرف كشيده و رايشان اون را با كمي كشك سائيده، سير داغ و نعناع داغ تزئين كنيد.

نكات تغذيه اي :

جو يكي از قديمي ترين غلات هست.

جو داراي مقدار بسيار كمي چربي اشباع ، كلسترول و سديم هست.


باقلا پلو را خوشمزه بپزید!
همينطور منبع خوبي از فيبرغذايي و تيامين هست.


کباب کوبیده مرغ
به همين دليل هستفاده از اون به عنوان يك ماده غذايي مفيد، قابل توجه هست.

فيبر موجود در جو از نوع فيبر محلول هست كه باعث كاهش كلسترول خون مي شود.


کوکو میگو
بنابراين مصرف اون براي افراد داراي كلسترول بالا توصيه مي شود.



سوپ و آش ها



نكات لازم براي تهيه انواع آش:

1- اولين نكته قابل ذكر، خوب جا افتادن آش مي باشد و حبوبات آش هم بايد كاملاً پخته باشد.



2- براي خوب پخته شدن و خوش رنگ بودن آش، حبوبات را يك روز قبل از پختن خيس كنيد.



3- سبزيهاي ديرپز را 15 دقيقه قبل از سبزيهاي زودپز به آش اضافه كنيد.



4- سعي كنيد پس از اضافه كردن برنج، آش را مرتب هم بزنيد تا آش ته نگيرد و شعله كاملاً ملايم باشد.

5- سبزي آش را سپس پخته شدن برنج اضافه كنيد.





سوپ و آش ها



چند نكته لازم براي تهيه آب مرغ يا آب گوشت :

1- براي تهيه آب مرغ بهتر هست از پياز، ساقه كرفس ، كمي نمك و فلفل هستفاده كنيم.

از آب مرغ براي تهيه انواع سوپ ها و سس ها مي توانيم هستفاده كنيم.

2- براي اغلب سوپ ها و سسس ها و بعضي از غذاها نياز به آب گوشت داريم و معمولاً گوشتي كه تهيه مي كنيم مقداري خرده ريز دارد و ما مي توانيم با اضافه كردن قلم و به خصوص قلم ماهيچه گوساله و اضافه كردن پياز، ساقه كرفس، برگ بو، يا برگ رزماري و چند حبه سير و چند ليوان آب سرد آب گوشت مناسبي تهيه كنيم.





Copyright © 2003 Kami Niksalehi All rights reserved-Designed By Niksalehi.com

Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.

2:

آش رشته با تزئينات مختلف

آش رشته (براي چهار نفر) :
مواد لازم:
رشته آشي 400 گرم
سبزي آش (تره ـ جعفري ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنيز) 1 كيلو
نخود و لوبيا و عدس (مجموعاً به تساايشان) 450 گرم
كشك 2 ليوان (نيم ليتر)
پياز سرخ كرده 4 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به مقدار كافي
نعناع خشك 4 قاشق سوپخوري
آرد دو قاشق
روغن به ميزان لازم

طرز تهيه:

حبوبات را كه قبلاً خيس كرده ايم با پياز سرخ كرده مي گذاريم كاملاً بپزد.

سبزي را خرد مي كنيم و داخل حبوبات پخته شده مي ريزيم و مي گذاريم سبزي ها بپزند.

سپس دو قاشق سوبخوري آرد را در كمي آب سرد حل مي كنيم و داخل آش مي ريزيم و مرتباً بهم مي زنيم.

رشته را در آش مي ريزيم و مي گذاريم آهسته بپزد، *ولي رشته نبايد خرد شود.

اونگاه آش را از رايشان حرارت بر مي داريم و با كشك مخلوط مي كنيم و رايشان اون را با كمي كشك ساده، پياز سرخ شده و نعناع داغ تزئين مي كنيم.




سوپ و آش ها


سوپ و آش ها

3:

آش شله قلمكار


ابتدا حبوبات را كه از شب قبل خيس كرده ايم مي گذاريم تا بپزد اندازه اي كه كاملاً له شود سپس گوشت را همراه كمي زردچوبه و كمي پيـــاز داغ و نمك و فلفل مي گذاريم تا جداگانه پخته شود در قابلمه اي جدا سبزي آش خرد شده را همراه برنج پخته در حدي كه برنج كاملاً له شده و بعد حبوبات پخته شده را همراه گوشت ريش ريش شده به اون اضافه كرده و كمي از پياز ذاغ را همراه زردچوبه سرخ كرده و به مواد درون قابله اضافه کرده و مي گذاريم تا آش كاملاً جا بيفتد و در اين مدت آش را مرتباً هم مي زنيم تا ته نگيرد و ان آش را در هنگام پخت بايد اونقدر هم زد كه مواد اون كاملاً له شده ودر هم ادغام شده باشد سپس آش را در ظرفي كشيده و رايشان اون را با نعنا داغ و پياز داغ تزئين مي كنيم.( در اين آش نسبت لوبيا چشم بلبلي بايد بيشتر از ساير حبوبات باشد).خانم كاميار

نوع مقدار
سبزي آش( تره ، شايشاند ، گشنيز ، جعفري ، ترخان و مرزه) 5/1 كيلوگرم
حبوبات( لوبيا چشم بلبلي ، لوبيا سفيد ، لوبيا قرمز ، لوبيا چيتي ، نخود ، عدس) 750 گرم
گوشت گردن 750 گرم
نعناع داغ به مقدار لازم
برنج 2 پيمانه
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
پياز سرخ شده 2 پيمانه روغن 100 گرم

4:

آش دوغ


ابتدا برنج را خيس كرده حدود 4 ساعت، پس از اون آب رايشان برنج را خالي كرده يك عدد تخم مرغ و 2 قاشق آرد با برنج بهم بزنيد سپس دوغ را اضافه كرده رايشان حرارت ملايم بهم مي زنيم تا وقتيكه به جوش آيد.

سپس اون نخود را كه از شب قبل خيس كرده ايم با آب گوشت مي پزيم.

گوشت چرخ شده را با پياز رنده شده نمك و فلفل مخلوط كرده به صورت كوفته ريزه در آورده سپس اينكه برنج آش تقريباً پخته شده بود سبزي خرد كرده و نخود و كوفته ريزه را اضافه مي كنيم تا آهسته بجوشد و كاملاً آش جا بيفتد.

در صورت تمايل مي توان رايشان آش را با سير سرخ شده و نعناع داغ و يا ماست تزئين كرده.




نوع مقدار
پياز متوسط 1 عدد
نخود 100 گرم
نمك و فلفل و آب گوشت به ميزان لازم
تخم مرغ 1 عدد
برنج 250 گرم
سبزي ( گشنيز ، تره، سير تازه ) 500 گرم
گوشت چرخ شده 300 گرم
دوغ 2 ليتر آرد 2 قاشق

5:

سوپ قارچ


قارچها را شسته ورقه كنيد و با نيمي از آبگوشت بگذاريد بپزد .

آرد را در كره تفت دهيد و بقيه آبگوشت را به اون اضافه كنيد و مثل سس سفيد عمل كنيد .

حال قارچهاي پخته شده را به اين سس اضافه كنيد و نمك و فلفل سوپ را اندازه كرده بگذاريد غليظ شود در انتها زرده هاي تخم مرغ و خامه را با يك ملاقه از سوپ مخلوط كرده داخل ظرف سوپ بريزيد نان تست را قالب زده يا كوچك ببريد و در كره سرخ كرده و رايشان سوپ را با اون تزئين كنيد .



نوع مقدار
كره 50 گرم
آرد گندم 50 گرم
قارچ 350 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
خامه 70 گرم
آبگوشت يا آب قلم 4 تا 5 فنجان
نمك و فلفل به مقدار كافي نان تست 2 ورق

6:

آش گوجه فرنگي


ابتدا برنج را كه يك شب قبل بدون نمك خيس كنيد سپس با دست اون را ماساژ دهيد و در قابلمه مورد نظر ريخته و به همراه سبزي خرد شده همينطور لوبيا را ( از قبل اون را بپزيد) وآب گوجه فرنگي و بگذاريد تا كاملاً آش جا بيفتد پياز داغ و زرد چوبه را نيز تفت دهيد و داخل آش بريزيد سپس نعناع خشك ر ارايشان آش ريخته و در آخر آبغوره و نمك و فلفل را اضافه كنيد .دقت كنيد اين آش هر چه تند تر باشد خوشمزه تر هست .بنابراين ميزان فلفل اون به دلخواه خودتان هست سپس سپس اينكه آش آماده شد اون را در ظرف مورد نظر كشيده ونعناع داغ فراوان بريزيد .(خانم قاجار)

نوع مقدار
تره و جعفري خرد شده 1 كيلو
لوبيا چيتي 2 پيمانه
آب گوجه فرنگي 1 ليتر
آب 1 ليتر
آب غوره 1 پيمانه
نعناع خشك 100 گرم
پياز داغ 1 پيمانه
فلفل 1 قاشق مربا خوري
نمك به ميزان لازم
زرد چوبه 1 قاشق غذاخوري برنج 2 پيمانه

7:

آش جو

سوپ و آش ها
سوپ و آش هامواد لازم :
نيم كيلو
گوشت ماهيچه سردست
دو و يك دوم فنجان
جايشان پوست گرفته
4عدد
پياز متوسط
نيم كيلو
تره- اسفناج- جعفري و گشنيز خرد شده
3 فنجان
كشك سائيده غليظ
به مقدار دلخواه
سير داغ و نعناع داغ
به مقدار دلخواه
نمك و فلفل
سوپ و آش هاطرز تهيه :
جو را قبلاً شسته و خيس كنيد.

سپس با گوشت و پياز درسته با شعله ملايم بپزيد.

پياز را از صافي سيمي رد كرده و با سبزي خرد

كرده، به آش اضافه كنيد.

سپس كشك را به آش اضافه كرده وبگذاريد كشك در آش كاملاً جوشيده و جا بيفتد.

آش را در ظرف

كشيده و رايشان اون را با كمي كشك سائيده، سير داغ و نعناع داغ تزئين كنيد

سوپ و آش هانكات لازم براي تهيه انواع آش:
1- اولين نكته قابل ذكر، خوب جا افتادن آش مي باشد و حبوبات آش هم بايد كاملاً پخته باشد.
2- براي خوب پخته شدن و خوش رنگ بودن آش، حبوبات را يك روز قبل از پختن خيس كنيد.
3- سبزيهاي ديرپز را 15 دقيقه قبل از سبزيهاي زودپز به آش اضافه كنيد.
4- سعي كنيد پس از اضافه كردن برنج، آش را مرتب هم بزنيد تا آش ته نگيرد و شعله كاملاً ملايم باشد.
5- سبزي آش را سپس پخته شدن برنج اضافه كنيد.


سوپ و آش هاچند نكته لازم براي تهيه آب مرغ يا آب گوشت :
1- براي تهيه آب مرغ بهتر هست از پياز، ساقه كرفس ، كمي نمك و فلفل هستفاده كنيم.

از آب مرغ براي تهيه

انواع سوپ ها و سس ها مي توانيم هستفاده كنيم.
2- براي اغلب سوپ ها و سسس ها و بعضي از غذاها نياز به آب گوشت داريم و معمولاً گوشتي كه تهيه
مي كنيم مقداري خرده ريز دارد و ما مي توانيم با اضافه كردن قلم و به خصوص قلم ماهيچه گوساله و اضافه
كردن پياز، ساقه كرفس، برگ بو، يا برگ رزماري و چند حبه سير و چند ليوان آب سرد آب گوشت مناسبي
تهيه كنيم.

8:

سوپ جو
سوپ و آش ها
100 گرمجو پرك3 عددهايشانج2 پيمانهآب مرغ1 پيمانهسس سفيدبه ميزان لازمنمك و فلفل3 قاشق غذاخوريجعفري خرد شده50 گرمخامه هايشانج رنده شده را با نصف ليوان آب در ظرف مناسبي ريخته و ظرف را با در به مدت 6ـ5 دقيقه با قدرت 100% در مايكروايشانو مي گذاريم.

سپس 2 ليوان آب و آب مرغ و جو را به هايشانج اضافه مي كنيم و ظرف را با درپوش به مدت 15ـ12 دقيقه قدرت 100% در مايكروايشانو مي گذاريم.

سس سفيد را طبق دستور آماده مي كنيم و به سوپ اضافه مي كنيم و مجدداً ظرف را بدون در به مدت 6ـ5 دقيقه قدرت 60% در دستگاه برنامه مي دهيم و سپس اون خامه و جعفري را به سوپ اضافه مي كنيم.


9:

آش رشته
مواد لازم: سبزي آش: 1/5 كيلو انواع سبزي شامل گشنيز،اسفناج،تره،شبيد،جعف ري.

ميزان اسفناج بيشتر باشد.

رشته آش يك بسته نخود،عدس و لوبيا از هر كدام يك پيمانه كشك به ميزان لازم 700گرم تا يك كيلوگرم نعنا داغ و پياز داغ به مقدار لازم در صورت موجود بودن آب مرغ يا قلم گوساله
طرز تهيه: نخود و لوبيا كه از شب قبل خيس شده را مي پزيم سپس عدس را نيز اضافه کرده تا پخته شود.

بعد سبزي خرد شده را اضافه کرده تا بپزد.

آب مرغ يا قلم را مي ريزيم.

در صورتيكه آب مرغ يا قلم هستفاده نشود 0/5پيمانه روغن جامد به مواد مي افزاييم.

سپس رشته آش را اضافه کرده تا بپزد.زردچوبه را همراه پياز داغ اضافه کرده بعد نعنا داغ را همراه كشك در آش اضافه مي كنيم.

با حرارت ملايم گذاشته تا آش جا بيفتد.

آش را مي توانيد با كشك زرد و سفيد، نعنا داغ و لوبيا چيتي تزيين كنيد.
نكات مورد توجه:
1) اگر كشك به آش مي زنيد نمك نريزيد و اگر دوغ مي ريزيد به ميزان لازم نمك بزنيد.
2) براي خوش رنگ شدن رشته آش، زردچوبه را همراه پياز داغ به آش بيفزاييد.
3) آشي كه مي خواهيد دوغ بزنيد سفت برداشته و اگر كشك مي زنيد شل تر برداريد.
4) اگر اسفناج در بازار نيست از برگ چغندر هستفاده كنيد.
5) نعنا داغ را با روغن مايع تهيه نكنيد چون وا مي رود.
6) براي تهيه كشك زرد، كشك را با زعفران و آب بجوشانيد.
7) تزيين كشك را با كيسه فريزر مثلثي شكل اجرا کنيد.

سوپ و آش ها

10:

سوپ بوش

مواد لازم

اب گوشت 2لیتر
جعفری
ابغوره 50گرم
رب گوجه 4 قاشق .غ
زردچوبه
کره 100گرم
فلفل دلمه ای 2 عدد
هویج نیم کیلو
کلم برگ نیم کیلو
پیاز 1عدد
بریج 200گرم

طرز تهیه

کره را روی گاز کمی نرم کرده کمی هم رو غن مایع بریزیم باعث میشود که کره نسوزد پیاز را خلال کرده و طلائی میکنیم بعد هوبج نگینی خرد شده را ریخته کمی تفت داره و سپس فلفل دلمه ای نگینی را ریخته تفت داره فلفل سبز و زرد باشد یا قرمز ترکیب ربگی بهتری میدهد بعد کلم را تفت داده سپس اب گوشت یا اب قلم را ریخته وقتی جوش امد بریج را ریخته ومی گذاریم جا بیفتد سپس جعفری و رب و ابغوره را در اخرش ریخته چند جوش که زد اماده هست
میتوان بجای کلم بلفور یا شلغم یا چغندر یا سیب زمینی ریخته یا علاوه بر کلم اینها را هم بریزیم سوپ و آش ها

11:


سوپ و آش ها

مواد لازم براي چهار نفر :

نخود-لوبیای سفید=روی هم رفته یک لیوان بزرگ
گوجه فرنگی=2 عدد بزرگ
پیاز پوست گرفته شده=2 عدد متوسط
فلفل سبز تازه=2 تا 3 عدد
نمک،فلفل و آبلیمو=به مقدار لازم
گوشت گوسفند با هستخوان و چربی=500 گرم
سيب زميني شسته شده با پوست=4 یا 5 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی= يك قاشق غذا خوري
سير به دلخواه = يك حبه بزرگ

طرز تهيه :

نخود و لوبيا را از شب قبل در مقداري آب ( سه برابر حجم خيس نخورده نخود و لوبيا ) خيس كنيد .


گوشت را همراه چربي و هستخوان به همراه نخود و لوبيا، يك عدد از پيازها، يك حبه سير و گوجه فرنگی ها که هرکدام را پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ظرف مناسبي بريزيد و شش برابر حجم اونها آب از قبل جوشيده سرد به اونها اضافه كنيد .

( دقت كنيد هنگامي كه گوشت را ميپزيد از ابتدا به اون نمك و ادايشانه نزنيد چون باعث ديرپز شدن گوشت ميشود )

اگر از ديزي گلي هستفاده ميكنيد ، توجه داشته باشيد كه حتما از شعله پخش كن بين شعله مستقيم و ظرف ديزي هستفاده كنيد .

اين ظرف وقت پخت را طولاني تر و درعوض طعم غذا را خيلي بهتر و غذا را جا افتاده تر ميكند .


سپس حدود يك ساعت و نيم فلفل سبز ها را به ديزي بيفزائيد .


در تمام مراحل پخت دقت كنيد كه شعله زير ظرف ملايم باشد تا غذا جا بيفتد .

يك ساعت سپس اضافه كردن فلفل ، سيب زميني ها را با پوست داخل غذا بريزيد .


پيازي كه اول به غذا اضافه كرديد از ظرف خارج كنيد و دور بيندازيد .

چربي گوشت را نيز از ظرف خارج كنيد .

به همراه يك عدد پياز باقيمانده خوب بكوبيد ؛ ( ميتوانيد اول پياز باقيمانده را ريز رنده كنيد بعد چربي را بكوبيد و با هم مخلوط كنيد ) و داخل غذا بريزيد .

در اين مرحله كه گوشت و نخود – لوبيا نرم و پخته شده اند، نمك و فلفل سیاه را به ميزان دلخواه به غذا اضافه كنيد .


در صورتي كه غذاي شما رنگ دلخواهتان را نداشت ميتوانيد از يك قاشق غذا خوري رب گوجه فرنگي سرخ شده در كمي روغن ، داخل غذا هستفاده كنيد .

( سرخ كردن رب قبل از مصرف داخل غذا به جهت از بين بردن بايشان خامي رب و همينطور بهتر كردن رنگ رب هست اگر هنگام سرخ كردن رب يك قاشق چايخوري زعفران دم كرده هم به اون بيفزايئد نتيجه بهتري ميگيريد )

اين غذا هر چه وقت پختش طولاني تر باشد جا افتاده تر و خوش مزه و خوش رنگ تر ميشود .


معمولا اين غذا را با آب زياد درست ميكنند .

و بهتر هست اول كار به اندازه كافي در ظرف آب بريزيد كه مزه غذا در اثر اضافه كردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثير برنامه نگيرد .


فراموش نكنيد كه آبليمو را هنگام سرو غذا ، داخل ظرف بريزيد ؛ در غير اينطورت طعم غذا در اثر جوشيدن آبليمو تلخ ميشود .


12:

نکاتي براي تهيه سوپها

در مورد سوپها به نکات ذيل توجه کامل داشته باشيد:
سوپ يکي از غذاهاي اوليه هست که انسان تهيه اونرا آموخته هست زيرا از همانروزهائي که بشر يادگرفت که ظرفي را رايشان آتش بگذارد و گوشت را پخته بخورد يکي از اولين غذاها سوپ بود او پس از اينکه گوشت را با آب پخت براي اينکه بو و طعمي به اون بدهد از سبزي هاي مختلفي که خوش مزه بودند هستفاده کرد.
در قرن شانزدهم هم سوپي بنام رستوران ناميده ميشد که براي تجديد قوا و تقايشانت تجايشانز ميشد.
شخصي محلي باز کرد که در اونجا فقط اينگونه سوپ سرو ميشد و نام اونرا رستوران ناميد از اون وقت به محلهائي که غذا براي عموم تهيه ميشود نام رستوران متداول شده هست.
هنوز زنان فرانسايشان از اين رسم پيرايشان مينمايند و در خيلي از خانه ها هميشه ظرفي را در رايشان آتش بنام ظرف رايشان آتش دارند که در اون تکه هاي اضافي گوشت و هستخوان و سبزيجات و غيره ريخته و کم کم بحالت دم نه جوش همه اونها پخته ميشوند و طعم مطبوعي از خود باقي ميگذارند در اغلب خانه هاي دهاتي فرانسه يک چنين غذائي هميشه آماده وجود دارد.


تهيه انواع سوپ بيتگي به سليقه و ذائقه ملل مختلف دارد.

بعضي ها در سوپ جو برنج و يا ماکاروني
اضافه مينمايند.
براي تهيه سوپ بايستي به بقيه صورت غذا توجه داشته باشيم اگر غذا عادي و خيلي سنگين نيست بايستي سوپهاي خامه يا مواد مغذي مشابه اون سرو نمود.

13:

سوپ قارچ

مواد لازم:

قارچ: یک کیلو
تخم مرغ: 3 عدد
خامه: 100گرم
فلفل دلمه ای: یک عدد
آرد: 2 قاشق سوپخوری
آب گوشت یا آب مرغ: 5لیوان
آب لیمو: 2قاشق
نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه:

قارچ وفلفل سبز را خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم .

سپس روی حرارت آب گوشت ویا آب مرغ را روی اون ریخته آرد را کم کم به اون اضافه کرده و به هم میزنیم تا گلوله نشود .تخم مرغ ها را روی اون شکسته هم میزنیم .

کمی نمک و آبلیمو را خوب میزنیم و داخل سوپ میریزیم به هم زده از روی حرارت بر میداربم.

سوپ را داخل ظرفی ریخته و اونرا با خامه و مقداری جعفری خرد شده تزئین میکنیم .




14:


سوپ برنج و مرغ

مواد لازم:
مرغ=100 گرم
برنج=2/1 لیوان
آب=8 لیوان
کره=1 قاشقغذاخوری
جعفری ریز شده=3/1 لیوان
نمک و فلفل=بمقدار لازم

طرزتهیه:
1.

مرغ را تکه می کنیم خوب می شوییم و در قابلمه می رییم.سپس آب را به اوناضافه می کنیم.
2.

ابتدا شعله را زیاد می کنیم تا آب بجوش آید سپس شعله را کمکرده و می گذاریم مرغ به مدت 2 ساعت بپزد.
3.

پوست واستخوان مرغ را جدا کرده واون را ریش ریش می کنیم.
4.

مرغ ریش شده را با آب مرغ مخلوط کرده و روی حرارتملایم می گذاریم.
5.

برنج و جعفری را به اون اضافه می کنیم.
6.

نمک و فلفل رااضافه کرده می گذاریم سوپ به مدت 2 ساعت با حرارت ملایم درست شود.
7.

در اخر کرهرا به اون اضافه کرده هم می زنیم و سپس سوپ را در ظرف مخصوص می ریزیم.

15:

سوپ سبزی


مواد لازم برای 6 نفر:
آب مرغ = 5 تا 6 لیوان
هویج = 2 عدد
شلغم = یکالی دو عدد
فلفل سبز = 3 عدد
کرفس خرد شده = 3 قاشق سوپخوری
پیاز خردشده = 3 قاشق سوپخوری
تره فرنگی خرد شده = یک فنجان
ژامبون یا کاپوشش بیچربی خرد شده = 100 تا 150 گرم
برنج = 75 گرم
گوجه فرنگی خرد شده = دوفنجان


طرزتهیه:
برنج را می شوئیم می گذاریم با آب مرغ نیم پز شود.

بعد پیاز و
هویج و شلغمو فلفل خرد شده و تره فرنگی و کرفس را اضافه می کنیم و باندازهکافی نمکمی ریزیم؛ اونگاه ژامبون یا کاپوشش را می ریزیم و سپس یکی دو جوشسوپ رادر سوپ خوری می ریزیم.
بجای ژامبون یا کاپوشش می توانیم دو فنجانگوشت مرغ خردشده پخته مصرف
.
کنیم

16:

آش اسفناج


مواد لازم:




اسفناج: یک کیلو

آرد برنج: دو قاشق غذاخوری

لپه: یک پیمانه

سویا: 1/2پیمانه

کره: 100 گرم

آبغوره: چهار قاشق غذاخوری

پیاز: پنج عدد

نمک و فلفل: دو قاشق چای‌خوری، 1/8 قاشق غذاخوری

روغن مایع: 1/2 پیمانه

نعناع خشک: دو قاشق چای‌خوری

آب: شش پیمانه

زرد چوبه: یک قاشق چای‌خوری

آرد لپه: دو قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:


آرد برنج را با آب سرد حل کرده از صافی رد می‌کنیم تا زلال شود بعد شش پیمانه آب را اضافه می‌کنیم روی حرارت مرتب هم می‌زنیم تا جوش آید و گلوله نشود.



لپه‌ای را که از قبل حدود 2 ساعت خیس کرده بودیم به اون اضافه می‌کنیم و بعد اسفناج را که از قبل شسته و خرد کرده بودیم را همراه کره به مواد قبلی اضافه کرده، پیازها را سرخ کرده وقتی طلایی شد زردچوبه را اضافه می‌کنیم .1/2 پیاز سرخ شده را با نمک و فلفل در آش می‌ریزیم و می‌گذاریم با حرارت ملایم جا بیفتد.



هنگام کشیدن آش، آبغوره را داخل اون می‌ریزیم و روی اون را با پیاز و نعناع داغ و کوفته ریزه سویا تزیین می‌کنیم.



طرز تهیه کوفته ریزه: سویا را 10 دقیقه خیس می‌کنیم 5 دقیقه می‌جوشانیم.

یک عدد پیاز را رنده می‌کنیم آرد لپه، نمک و ادویه را اضافه می‌کنیم و به صورت کوفته ریزه در می‌آوریم و در روغن سرخ می‌کنیم




17:

سوپ شیر

سوپ و آش ها


مواد لازم ( برای 4 نفر) :

شیر: 1لیوان
آب مرغ: 1لیوان
جعفری خرد شده: یك دوم لیوان
جوی ریز: یك دوم لیوان
روغن مایع: به مقدار كافی
پیاز متوسط خرد شده: 1عدد
گوجه فرنگی رنده شده یا رب گوجه فرنگی: 2 عدد یا یك دوم قاشق غذا خوری
هویج رنده شده: 2 عدد
نمك: به میزان كافی

طرز تهیه:

پیاز را مقداری در روغن تفت دهید، جو را با مقداری آب بپزید، سپس پیاز داغ، آب مرغ، شیر، هویج، نمك و جعفری را به
اون اضافه كنید.

5 دقیقه قبل از طبخ كامل، گوجه فرنگی را به اون اضافه كنید و در ظرف را بگذارید تا بپزد.



نكات تغذیه ای:
سوپ شیرمملو ازمواد پروتئینی، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن هست و برای بیمارانی كه دوره نقاهت را می گذرانند و زنان باردار وشیرده، كودكان، نوجوانان و سالمندان غذای مناسبی هست.


كل انرژی غذا 325 كالری هست و اگر توسط 4 نفر میل شود ، سهم هر فرد 81 كالری هست.


18:

آش كشك

سوپ و آش ها

مواد لازم:

نخود: نصف ليوان
لوبيا سفيد"نصف ليوان
برنج: 100 گرم
كشك: چهار قاشق غذاخوري
پياز متوسط:1 عدد
گوشت چرخ كرده: 150 گرم
سيرداغ: به مقدار لازم

طرز تهيه:

ابتدا نخود و لوبيا را مي پزيم سپس برنج را اضافه مي كنيم سپس اينكه برنج پخت، گوشت چرخ كرده را( كه همراه يك پياز رنده شده مخلوط كرده ايم) به صورت كوفته در مي آوريم و به مواد اضافه مي كنيم و به مدت 20 دقيقه اجازه مي دهيم تا جا بيفتد.

در آخر كشك را اضافه مي كنيم.براي تزئين رايشان آش ميتوان از سير داغ هستفاده کرد.

19:

با سلام و سپاس فراوان

اگر امکان داره طرز تهیه سوپ براکلی رو بفرمایید.

ممنون

20:

آش شله قلمکار

مواد لازم : (برای 4 نفر)

سبزیجات: 500 گرم (شامل جعفری، شوید، گشنیز، اسفناج و پیازچه)

برنچ: 100 گرم
نخود: 100 گرم
لوبیا: 100 گرم
عدس: 100 گرم
گوشت گاو یا گوسفند: 500 گرم
پیاز بزرگ: 3 عدد
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
روعن، نمک و فلفل به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
نخود، لوبیا و عدس را 4 تا 5 ساعت در آب بخیسانید.

پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

گوشت را نیز خرد کنید و همراه با پیاز تا وقتی که رنگش تغییر کند.

لپه، لوبیا، عدس، زردچوبه، نمک، فلفل و آب داغ را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و اون را 1 ساعت روی شعله بگذارید.

برنج را بشوئید و اون را به آش اضافه کرده و به مدت 20 تا 30 دقیقه دیگر حرارت دهید.

سبزیجات را شسته و خرد کنید.

اونها را نیز در آش ریخته و 10 تا 15 دقیقه دیگر حرارت دهید.

چند دقیقه یک بار اون را هم بزنید و در صورت ضرورت در حین کار آب اضافه کنید.


21:

آش گندم

مواد لازم : (برای 4 نفر)

گندم: 100 گرم
اسفناج: 700 گرم
آرد نخودچی: 50 گرم
لوبیا چشم بلبلی: 50 گرم
عدس: 50 گرم
لپه: 3 قاشق
پیاز بزرگ: 2 عدد
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
آرد، روعن، نمک و فلفل

طرز تهیه:

لپه، عدس، لوبیا و گندم را 4 تا 5 ساعت در آب بخیسانید.

پیازها را پوست کنده و ریز کنید و اونگاه در روغن سرخ کنید تا رنگش طائی شود.

سپس آب داغ، لپه، نخود، لوبیا، عدس، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی شعله ملایم یک ساعت حرارت دهید.

در این مدت اون را هم بزنید.
اسفناج و سبزی ها را شسته و خوب خرد کنید و اونرا به آش اضافه کنید.

10 تا 15 دقیقه دیگر اونرا حرارت دهید.


سپس یک قاشق آرد را چند دقیقه در روغن سرخ کنید و اون را به آش اضافه کنید و باز هم چند دقیقه ای حرارت دهید و در این مدت مرتباً اون را هم بزنید.

22:

آش آلو

مواد لازم : (برای 4 نفر)

برنج: 100 گرم
سبزیجات: 500 گرم (شامل جعفری، گشنیز، نعناع و پیازچه)
گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند: 250 گرم
آلوی بدون هسته: 300 گرم
پیاز بزرگ: 4 عدد
روعن، نمک و فلفل به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

آلوی بدون هسته را 2 ساعت در آب گرم برنامه دهید.

دو پیاز را پوست کنده، ریز کنید و در روغن سرخ کنید تا رنگش طلائی شود.

گوشت چرخ کرده را به صورت گلوله های 2 سانتی درآورید و همراه با پیاز سرخ کنید تا رنگ گوشت هم تغییر کنید.

سپس 3 یا 4 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا خوب پخته شود.
سبزیها را خوب خرد کنید و برنج را با آب گرم بشوئید.

نمک، فلفل، سبزیها و آلو و برنج را به گوشت و پیاز اضافه کنید.

دقت کنید آبی را که آلوها در اون مانده بود را نیز به غذا اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید و 20 دقیقه دیگر روی اجاق برنامه دهید.

23:

آش انار

مواد لازم : (برای 4 نفر)

برنج: 200 گرم
سبزیجات: 1 کیلو (نعناع، جعفری، گشنیز و پیازچه)
لپه: 2 قاشق
گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند: 500 گرم
رب انار: 1 لیوان
پیاز بزرگ: 4 عدد
مارچوبه: دو قاشق
روعن، نمک و فلفل به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

دو پیاز را پوست بکنید، ریز کرده و در روغن تفت دهید تا رنگش طلائی شود.

4 تا 5 لیوان آب داغ، لپه، نمک و فلفل را به اون اضافه کنید و 10 دقیقه بپزید.

برنج را بشوئید و به آش اضافه کنید و 20 دقیقه تا 25 دقیقه دیگر حرارت دهید.
دو پیاز دیگر را رنده کرده و پس از اضافه کردن گوشت، نمک و فلفل، اونرا به صورت گلوله های گوشتی درآورید و به آش اضافه کنید.

سبزیجات را شسته و خوب خرد کنید و در آش بریزید و 15 تا 20 دقیقه حرارت دهید.

در این مرحله رب انار و مارچوبه را اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

نعناع را در روغن سرخ کنید و روی آش بپاشید



24:

آش گوجه فرنگی

مواد لازم : (برای 4 نفر)

برنج: 200 گرم
سبزیجات: 1 کیلو (جعفری، نعناع، پیازچه و گشنیز از هر کدام به اندازه یکسان)
گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند: 500 گرم
لپه: 3 قاشق
رب گوجه: 5 یا 6 قاشق
مارچوبه: 2 قاشق
پودر نعناع: یک قاشق
پیاز بزرگ: 4 عدد
روعن، نمک و فلفل به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

دو پیاز خرد کرده را در روغن سرخ کنید تا رنگش طائی شود.

4 یا 5 لیوان آب داغ، لپه، نمک و فلفل را اضافه کنید و 10 دقیقه روی شعله کم حرارت دهید.

برنج را شسته و به آش اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه دیگر حرارت دهید.
دو پیاز دیگر را رنده کرده و با گوشت، نمک و فلفل مخلوط کنید.

گوشت ها را به صورت گلوله هایی با ضخامت 2 سانت درآورید و در آش بریزید.

سبزیجات را نیز که خوب خرد کرده اید داخل آش اضافه کرده و بگذارید 15 تا 20 دقیقه دیگر روی شعله بماند.

رب گوجه و مارچوبه را در این مرحله اضافه کنید و خوب به هم بزنید و باز چند دقیقه دیگر حرارت دهید.

نعناع را در روغن سرخ کنید و روی آش ریخته و میل فرمائید.

25:

آش آبلیمو
مواد لازم برای 4 نفر
برنج: 200 گرم
سبزیجات: 1 کیلو (شامل نعناع، گشنیز، پیازچه و جعفری)
گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند: 500 گرم
لپه: 3 قاشق غذاخوری
مارچوبه: دو قاشق
پیاز بزرگ: 4 عدد
روغن، نمک، فلفل، شکر، نعناع خشک به اندازه ی لازم

طرز تهیه:
دو پیاز را پوست کنده و در روغن سرخ کنید تا طلائی شود.

فلفل، نمک، لپه و 4 یا 5 لیوان آب را به اون اضافه کنید و اون را ده دقیقه روی شعله ملایم برنامه دهید.

برنج را بشوئید و به آش اضافه کنید و باز بین 20 تا 25 دقیقه دیگر حرارت دهید.


دو پیاز دیگر را پوست بکنید و رنده کنید.

گوشت را به اون اضافه کرده و خوب هم بزنید.

سپس اون را به صورت گلوله گلوله در آورید و به آش اضافه کنید.

سبزی ها را شسته و خوب خرد کنید و به آش اضافه کرده، باز بگذارید 15 تا 20 دقیقه روی اجاق باقی بماند.

در این مرحله آب لیمو، شکر و مارچوبه را به آش اضافه کنید.

سپس مایه آش را خوب به هم بزنید و چند دقیقه دیگر اون را روی شعله برنامه دهید.

نعناع را روغن داغ کنید (در صورتی که از نعناع تازه هستفاده می کنید حتماً اون را کاملاً خرد کنید) نعناع داغ را روی آش بریزنید و میل فرمائید.

26:

زیاد به آش و سوپ علاقه ندارم.


27:



خوب اينجا همش سوپ وآش بهتره اينجا پس نيايي سوپ و آش ها








28:

سلام يه جايي شنيدم يه آش محلي خيلي خوشمزه به نام آش قاليه هست
اگه كسي دستورش رو بلد لطفا برام بنايشانسه
متشكرم

29:

سوپ جو

مواد لازم:
جو پرك شده............................................

يك و نيم فنجان

عصاره گوشت يا مرغ...............................ا بسته
هايشانج خرد شده.......................................2 عدد
جعفري خرد شده....................................مقدا ري
آبليمو......................................

..............3 قاشق غذاخوري

پياز سرخ شده........................................3 قاشق غذا خوري
آرد............................................

.............

3 قاشق غذا خوري

شير............................................

............3 ليوان

كره............................................

............50 گرم

نمك و فلفل..........................................

.به ميزان لازم



طرز تهيه:
از اونجايي كه جو پرك شده خيلي زود ميپزه نيازي به خيس كردن نداره ولي اگه از جو هستفاده ميكنين يه چند دقيقه اي قبل ازپخت بذارين خيس بخوره.

خوب اول از همه آرد رو كم كم به شير اضافه كنين و هم بزنيدسپس اينكه با هم خوب مخلوط شدن بذارين رايشان حرارت و كره رو هم اضافه كنين سپس اينكه كره آب شد عصاره گوشت يا مرغ رو با دستتون پودر كنين و با جو پرك شده, پياز سرخ شده, هايشانج خرد شده, نمك و فلفل به آرد و شير اضافه كنين.
سپس اينكه هايشانج و جو كاملا پخت و موادتون غوام اومد , جعفري خرد شده و آبليمو رو به سوپ اضافه كنين.
اين سوپ رو بايد دائم هم بزنين تا ته نگيره در ضمن هر وقت كه آب سوپتون كم بود كمي آب جوش اضافه كنين.
البته من تايشان اين سوپ كمي زرشك هم ريختم.
اگه شما هم مثل شايشان دلبندم معتقدين كه سوپ فقط مخصوص مريض هاست ميتونين اين سوپ رو بعنوان پيش غذا نوش جان بفرماين و اگه جزء اون دسته از آدمايي هستين كه به غذاهاي گوشتي علاقه زيادي دارين ميتونين گوشت چرخ كرده و پياز رنده شده رو به همراه نمك و فلفل و زرد چوبه خوب ورز بدين و به اندازه فندق گلوله كنين و تو سوپ بريزين(اينجوري خيلي خوشمزه ميشه)
به هر حال خوردن يه سوپ داغ تايشان افطار حسابي مي چسبه.
سوپ و آش ها
نوش جونتون

30:

اش گوجه فرنگی

گوجه فرنگی 5/1کیلو
ارد 3قاشق غذاخوری
خامه یک هستکان
شیرنیم لیتر
نمک
طرزتهیه

این اش خیلی سریع اماده میشود.یک هستکان اب درقابلمه ریخته تا قابلمه گرم بماند بعدهمه موادرامیکسرریخته وقت یکدست شد ان را درقابلمه میریزیم تا مدتی بجوشد وحابیفتد فقط بایدهرچنددقیقه یکبار ان راهم بزنیم تا ته نگیرد(اگرنخواستیم خامه بریزیم بحای نیم لیترشیر از750گرم شیراستفاده می کنیم)
__________________

31:

آش رشته
مواد لازم: سبزي آش: 1/5 كيلو انواع سبزي شامل گشنيز،اسفناج،تره،شبيد،جعف ري.

ميزان اسفناج بيشتر باشد.

رشته آش يك بسته نخود،عدس و لوبيا از هر كدام يك پيمانه كشك به ميزان لازم 700گرم تا يك كيلوگرم نعنا داغ و پياز داغ به مقدار لازم در صورت موجود بودن آب مرغ يا قلم گوساله
طرز تهيه: نخود و لوبيا كه از شب قبل خيس شده را مي پزيم سپس عدس را نيز اضافه کرده تا پخته شود.

بعد سبزي خرد شده را اضافه کرده تا بپزد.

آب مرغ يا قلم را مي ريزيم.

در صورتيكه آب مرغ يا قلم هستفاده نشود 0/5پيمانه روغن جامد به مواد مي افزاييم.

سپس رشته آش را اضافه کرده تا بپزد.زردچوبه را همراه پياز داغ اضافه کرده بعد نعنا داغ را همراه كشك در آش اضافه مي كنيم.

با حرارت ملايم گذاشته تا آش جا بيفتد.

آش را مي توانيد با كشك زرد و سفيد، نعنا داغ و لوبيا چيتي تزيين كنيد.
نكات مورد توجه:
1) اگر كشك به آش مي زنيد نمك نريزيد و اگر دوغ مي ريزيد به ميزان لازم نمك بزنيد.
2) براي خوش رنگ شدن رشته آش، زردچوبه را همراه پياز داغ به آش بيفزاييد.
3) آشي كه مي خواهيد دوغ بزنيد سفت برداشته و اگر كشك مي زنيد شل تر برداريد.
4) اگر اسفناج در بازار نيست از برگ چغندر هستفاده كنيد.
5) نعنا داغ را با روغن مايع تهيه نكنيد چون وا مي رود.
6) براي تهيه كشك زرد، كشك را با زعفران و آب بجوشانيد.
7) تزيين كشك را با كيسه فريزر مثلثي شكل اجرا کنيد.


32:

سوپ و آش ها

33:

یادش بخیر قدیما منم اینجا ها آشپزی میکردم
یادم نیست چند نفرو با دست پختم کشتم
البته بخاطر اینکه همه غذاهارو با ظرفش میخوردن
ای بابا بیخیال
اینم طرز طریقه آشپزی سید
"سوپ قارچ"
مواد لازم
قارچ خورد شده 300گرم
هویج 50گرم
کاری 1 قاشق سوپ خوری
رشته سوپی 200گرم
روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری
جعفری تازه 20 گرم (خورد شده)
دوستان اصلا نترسید فقط یه ظرف آب بمقدار نیم لیتر رو بزارید روی اجاق نفتی یا هر اجاق دیگه ای که دارید بعد که جوش اومد هویج رو به اون اضافه کنید سپس اینکه هویجتون نیم پز شد یعنی تو دستاتون نرمیش مشخص شد قارچ و رشته رو به اون اضافه کنید سپس یک دقیقه کاری و بازهم سپس یک دقیقه روغن زیتون رو به اون اضافه کنید سپس وقتی آب سوپتون غلظت گرفت اونو بچشید و بعد اگر مایل بودید با ظرفش قورتش بدید
دوستان برای زیبایی کار می تونید کمی گوجه فرنگی قاچ شده ورق ورق با کمی جعفری تازه بهمراه چند تا تربچه کوچولوی تاز نازی کنار ظرف سوپ خوری تزئئن کنید
در ضمن میشه یک قاشق قضا خوری روغن زیتون هم قبل از سرو غذا روی سوپ ریخت تا مزه بهتری به غذاتون بده
با سپاس
اینم شماره بهشت زهراست لازمتون میشه 000222پیاده نشو بازم بدو

34:

سوپ اسکاتلندی
مواد لازم

گوشت گاو : ۱۰۰۰ گرم
آب : ۱ لیتر
شلغم : ۵۰۰ گرم
جو پوست گرفته : ۴۰ گرم
توت : ۲ عدد
پیاز : ۱ عدد
هویج : ۱ عدد
جعفری ساطوری شده : ۱ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
فلفل : قدری


طرز تهیه :

گوشت را در دیگچه ریخته آب و نمک را به اون اضافه کنید بگذارید مدت یک‌ساعت و نیم بروی آتش ملایم بجوشد، سپس سبزیجات خرد شده را به همراه جو کوبیده در اون بریزید .

اگر می‌خواهید رنگ آبگوشت تیره نشود جو کوبیده را در آب ریخته اون را روی آتش بگذارید بجوشد.

همین که کمی جوشید اون را صاف نموده در سوپ بریزید
.

پس ار اضافه کردن جو کوبیده و سبزیجات بگذارید سوپ تا مدت یک ساعت همچنان بجوشد .

گوشت را جداگانه به همراه مقداری آبگوشت در ظرفی ریخته و جعفری خرد شده را در ظرف سوپخوری بریزید و آبگوشت را روی اون ریخته سر سفره بیاورید .



35:

سوپ ژولین



مواد لازم:
هویج : ۵۰۰ گرم
توت : ۲ عدد
شلغم : ۵۰۰ گرم
کلم : قدری
جعفری ساطوری شده : قدری
کرفس خرد شده : ۱ عدد
پیاز : ۱ عدد
کاهو : ۱ عدد
کره : ۱ قاشق سوپخوری
نخود فرنگی : قدری

طرز تهیه :

تره فرنگی و هویج و شلغم و کرفس و پیاز را خرد کرده نصف قاشق چایخوری نمک و شکر روی اون بپاشید.



سپس کره را در دیگ ریخته مخلوط فوق را در اون بریزید و هم بزنید تا کمی سرخ بشود.

همین که مختصری سرخ کردید.

آب و قلم گاو را ریخته بگذارید یک‌ساعت و نیم بجوشد.

سپس کاهو را خرد کرده به همراه نخود فرنگی در سوپ بریزید و بگذارید یک‌ساعت دیگر بجوشد و جعفری را در وقت کشیدن سوپ بروی اون بریزید .


36:

سلام یه نفر به من طرز تهیه سوپ سفیدو بده البته امتحان شده باشه


74 out of 100 based on 54 user ratings 1154 reviews