طرز تهیه کراتن مرغ


طرز تهیه کراتن مرغ



طرز تهیه کراتن مرغ
یه دستور و سه نوع غذا خوشمزه
کراتن جز غذا های اسپانیایی خوشمزه ی که سازگار با ذائقه ایرانی


گراتن مرغ

مواد لازم:
مرغ : 250 گرم
سیب زمینی ریز: 4 عدد
کره آب شده: 25 گرم
کره گیاهی: 25 گرم
پیاز متوسط: یک عدد،‌ ساطوری
سیر: یک حبه،‌ ساطوری
آرد: یک قاشق غذاخوری
شیر: 300 میلی‌لیتر
جعفری ساطوری: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه

1 - فر را روی 200 درجه سانتیگراد داغ کنید. برای تهیه سس، کره گیاهی را در یک قابلمه کوچک آب کرده و پیاز آب گرفته را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود و کمی رنگ بگیرید. سیر را اضافه کرده و پس از 30 ثانیه آرد را اضافه کرده و با پیاز و کره مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی،‌یک لایه نازک از آن بماند. نمک و فلفل سس را اندازه کنید.

2 - یک ظرف نسوز را چرب کنید. کف آن را با مرغ که به اندازه یک بند انگشت خرد کرده‌اید پر کنید. جعفری ساطوری را با سس مخلوط کرده و روی مرغ بدهید.

3 - سیب‌زمینی‌ها را ورقه کرده و خشک کنید. ورقه‌های سیب‌زمینی را روی گراتن چیده و کره آب شده را با قلم‌مو روی آنها بمالید. کمی نمک پاشیده و ظرف را 20 دقیقه در طبقه وسط بگذارید تا سیب‌زمینی برشته و طلایی شود.

نکات

1 - به جای مرغ از سوسیس یا بادمجان استفاده کنید.

2 - ضخامت ورقه‌های سیب‌زمینی نباید زیاد باشد.

3 - برای غنی‌تر شدن گراتن از بروکلی، نخودفرنگی و لوبیای سبز آب‌پز استفاده کنید.

کراتن مرغ
طرز تهیه  کراتن مرغ


کراتن بادمجان


طرز تهیه  کراتن مرغ

کراتن باسوسیس

طرز تهیه  کراتن مرغ



اموزش سوپی برای رفع معده درد

1:

من کف گراتن رو لازانیا میذارم چون معمولا میسوزه ولی لازانیا بذارم دلم نمیسوزه حداقل


زمانیکه در دوران سرما خوردگی هستید حتما این سوپ را بخورید

2:

ممنون نفس جان دستور غذای خوبی بود.

یه سوال: امکان داره به جای کره از روغن هستفاده کنیم؟


کسانی که ناخنهای شکننده دارند به سراغ این کیک بروند

3:

حتما درستش میکنم مرسی نفس عزیزم


طرز تهیه دمی گوجه

4:

سلام سارا عزیز
عیدت مبارک
اره اشکالی نداره جایگزین کن اما طعم کره به مراتب بهتر تا روغن


طرز تهیه دمپختک

5:

سلام عیدت مبارک
حتما درست میکنی و بسیار دلپذیر میشه
من کراتن بادمجون رو درست کردم
کراتن سوسیس رو هم برای تولد پسرم بجای الویه درست کردم
مهمونا خیلی خوششون اومد و جایگزین مناسبی برای الویه بود
اما با مرغ نپختم هنوز


طرز تهیه لوبیا پلو

6:

سلام عید تو هم مبارک باشه عزیزم

میگم نفس یه چیزی بگم دعوام نمیکنی که هوم ؟

اومدم مشهد مقدس از اینا هم برام درست کن



طرز تهیه باقالی پلو

7:

عـیـد شما هم مبــارک نفـس عزیـز

آخه چند باری موقع درست کردن غـذا از کره هستفاده کردم طعـم خوشاینـدی نداشت؛

زیاد با مزاجم سازگار نیست

بازم ممنــون


طرز تهیه زرشک پلو

8:

ممنونم دیگه باید بگم ادینه خوبی داشته باشید
خوب ذائقه هست دیگه
من طعم کره رو دوستدارم
گاهی من داخل این غذا از پنیر پیتزا هستفاده میکنم
طعم عالی پیدا میکنه میتونی امتحان کنی

9:

چه خووووب، عاشق پنیـر پیتـزام.



حتما امتـحان میکنـم

10:

مرغ رو نیاز نیست قبلش آبپز کنیم ؟

ما معمولا باپیاز و نمک و فلفل آبپز میکنیم بعد خورد میکنیم.

میشه خام هم مرغها رو گذاشت؟

11:

اینطوری طعم خاص ِ گراتن برشته رو که ته ظرف شکل می گیره رو از دست میدی

12:

سلام اریانا جان
نه نیازی نیست همون طور که توی دستور هست قراره خیلی خرد باشه و تو تایم 20 دقیقه میپزد
اما اگه مایل هستید قطعات مرغ بزرگتر باشه حتما بپزید .
.
.
2- یک ظرف نسوز را چرب کنید.

کف اون را با مرغ که به اندازه یک بند انگشت خرد کرده‌اید پر کنید.

جعفری ساطوری را با سس مخلوط کرده و روی مرغ بدهید.

3 - سیب‌زمینی‌ها را ورقه کرده و خشک کنید.

ورقه‌های سیب‌زمینی را روی گراتن چیده و کره آب شده را با قلم‌مو روی اونها بمالید.

کمی نمک پاشیده و ظرف را 20 دقیقه در طبقه وسط بگذارید تا سیب‌زمینی برشته و طلایی شود.

13:

درست کردین منم میخوام لطفاً

نوشابه هم میخوام



60 out of 100 based on 55 user ratings 80 reviews