طرز تهیه املت خرما


طرز تهیه املت خرما



طرز تهیه املت خرما
مواد لازم و طرز تهیه املت خرما در این مقاله نشان داده شده است.

طرز تهیه املت خرما
مواد لازم

مواد لازم

مقدار

1
خرما
٢۵٠ ‏گرم
2
تخم‌مرغ
۶ ‏عدد
3
شیر
نصف پیمانه
4
نمک ادویه و روغن
به مقدار لازم
طرز تهیه

‏خرماها را به دو نیم کرده و هسته آن را جدا کنید. می‌توانید پوست خرما را گرفته و در روغن تفت دهید. سپس تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و با شیر خوب بزنید. پس از آن نمک را افزوده و مواد را روی خرماها بریزید. در آخر درب تابه را ‏گذاشته تا تخم‌مرغ‌ها ببندد و آماده سرو گردد.




منبع: طرز تهیه املت خرما



طرز تهیه کشمش پلو 2

1:

طرز تهیه مربای بادمجون رو هم بذارید لطفا


طرز تهیه خوراک گوشت و رشته

2:

اصن تا حالا املت خرما خوردی اصن


طرز تهیه ‏میکس

3:

اصن تاحالا مربای بادمجون خوردی اصن


طرز تهیه شنیسل گوشت

4:

ها خوردم


طرز تهیه بیفتک

5:

طرز تهیه املت خرما

طرز تهیه املت خرما

طرز تهیه املت خرما

طرز تهیه املت خرما

طرز تهیه املت خرما

طرز تهیه املت خرما

طرز تهیه املت خرما
مواد لازم.


طرز تهیه استیک گوشت

  1. بادمجان کوچک یک کیلو
  2. شکر ۵/۱ کیلو
  3. گلاب یک هستکان
  4. آب لیمو ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه.
سر بادمجانها را کمی کوتاه می کنیم و در یک قابلمه آب را جوش می آوریم .


طرز تهیه توسیرتی

بادمجانها را یکی یکی پوست کنده و سریع در آبجوش می ریزیم این کار سبب
جلوگیری از سیاه شدن بادمجانها می شود مواظب باشید تا اونها له نشوند سپس
اونها را در صافی ریخته تا کمی خنک شوند .


طرز تهیه بره شکم پر
سه لیوان آب را با شکر می گذاریم
بجوشد سپس بادمجانها را دانه دانه در شربت می اندازیم تا وقتی که شربت
قوام بیاید و سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم و
پس از سرد شدن درون شیشه با درب محکم می ریزیم.


نوش جان:))

6:

نون خالی رو ترجیح میدم

7:

درود
احتمالا با يتيمچه همزاد پنداري كرديد:دي
اينطوري نبينيد اتفاقا خوشمزه هم هست
فقط طفلك اين بادمجون اسمش بد در رفته
درست مثل ترشيش تايشان زمستان كه مثل اسفنج
تمام سركه ترشي رو به خودش مي گيره تايشان مرباش هم
تمام شيريني و طعم مربا را جذب خودش مي كنه

اينطوري بهش قيافه بگيريد ازتون شاكي ميشه ،
تايشان زمستون ازتون تقاص پس مي گيره ها:))

8:

من همیشه واس خودم درست میکردم
دوران دانشجوییم

9:

یادش بخیر اون قدیما مادرم با خرما غذا زیاد درست میکرد .

همین املت خرما و همینطور برنج با خرمای تفت داده شده در روغن .

گاهی وقتا هم مثل ته دیگ میذاشت زیر برنج .

چقدر خوشمزه میشد

10:


انصافا این نیم خط اخر رو نشنیده بودم !
یکم تعریف کن از مزه اش هیچ بک گراندی ندارم
کالریش چی؟؟؟

11:

آترین خانم مزه رو که نمیشه تعریف کرد ! راستش خیلی خوشمزه بود و بین برادر و خواهرا سرش دعوا میشد ! ولی چون من از بقیه بزرگتر بودم لذا سهم من همیشه میرسید !

اونقدر که یادمه مادرم قدری خرماها رو تفت میداد و لهشون میکرد و طوری ته دیگ پهنشون میکرد که همه ته دیگ رو میگرفت .

گاهی فقط خرما میذاشت ته دیگ و گاهی اول نون ته دیگ میزاشت و خرما رو روی نون پهن میکرد .

این دومی خوشمزه تر میشد .

البته در نهایت خرما قدری حالت خشک بخودش میگرفت .



دهنم آب افتاد .


12:

ما همون عاطفه هستیم منتها تصمیم گرفتیم پوشش جدید برگزینیم
واااااای اعصابم خرد شد !

اون نون و خرما رو حتما امتحان میکنم تشکرات دارم

13:

ببخشید کدوم عاطفه ؟! همون Ati ؟

چرا همچین نام کاربری رو انتخاب کردید ؟! یکم عجیب غریبه !

اره امتحان کنید .

فکر کنم مشتری دائمش میشید !


14:


ببین الان
واسه همین عوض کردمبله من عاطفه هستم
کلا نصف پیغام خصوصیا من توضیح بود عاطی یعنی چی ؟ تازه بعضیا شاهکار بودند
میفرمودند عطی یکی هم بهم فرمود کارت گرافیک
من سالها سوختم و ساختم تا از این اسم خوشم اومد هم معنی و هم لفظی


حتما باید عکسشم بذارم تو تاپیک مخصوصش

15:

آترین یا عطرین ؟؟

16:

خب پس دردسرت تموم نشده چون از حالا به بعد کلی پیغام خواهی داشت که توضیح بده آرتین یعنی چی !

حالا چرا همون عاطفه نزاشتید ؟ اسم قشنگیه و مثل آرتین اجق وجق نیست و کسی هم بهش گیر نمیده !

17:

والله ما هم سردرنیاوردیم !

آترین عطرین آطرین !

18:

راستی آقا نام کاربری شما هم برای من نامفهومه ! اسم کسیه ؟!

خب بیسوادیم دیگه !

19:

اترین
نه سرچ میزنند بعد متوجه میشن بحمدلله

آترين:
آتر يعني آتش و ين پسوند نسبت هست.

آترين يعني منسوب به آتش يا آتشين.


به مجاز زيبارو هم معني مي‌دهد.


در دوره هخامنشي آترين بانايشاني نامدار از باوقتدگان كمبوجيه پسر كوروش شاه بود كه بر داريوش بزرگ شورش كرد.



عاطفه یوزر داشتیم زیاااد

20:

ممنون که معنی این کلمه رو توضیح دادی و ما سوادمون زیاد شد

عجب زن بادل و جراتی بوده که بر علیه پادشاه قدرتمندی مثل داریوش بزرگ شورش کرده

21:

همون خرما رونه خومانه
(اسم کوردیشو فرمودم )
اصلا دوست ندارم خیلی شیرین و روغنی هستش

22:

هم ؟؟ خب این خصلت مشترک دیوونه-هاست دیگه ...

نامهای کاربریشون عجیب غریبه

23:

املت خرما نخوردم
من چندتا خرما رو پوست میگیرم تفت میدم و بعد توش تخم مرغ میشکنم
بهش میگیم تخم مرغ خرما
میخوری تا ظهر کاملا سیری

24:

خیلی عالی برای صبحانه با یه لیوان شیر میچسبه

25:

اينكه همون خرمابريون خودمونه.....نزديم 50 ساله داريم ميپزيم و ميخوريم....البته زمستونا بيشتر ميچسبه..اونم واسه صبحونه

26:

50 سااااال ؟؟

27:

خب آره...حالا واسه شما سه چار سال تخفيف ميدم....46 سال...خدا وكيلي مرحوم مادرم از شش هفت سالگي مون يادمه صباي زمستون گاهي اين معجونو درست ميكرد و ما ميخورديم.منم از وقتي پدر شدم همين حكايت بود ...الانم اغلب پسرم و گاهي دخترا واسه خودشون و همسرشون ميپزن.....البته من گاهي حوصله دارم پياز داغم اضافه مي كنم بهش

28:

سلام بزرگتری و احترامت واجب


92 out of 100 based on 62 user ratings 512 reviews