طرز تهیه کباب کوبیده


طرز تهیه کباب کوبیده



طرز تهیه کباب کوبیده
طرز تهیه کباب کوبیده
مواد لازم

مواد لازم

مقدار

1
‏گوشت چرخ کرده
١ ‏کیلو
2
پیاز
٣ ‏عدد متوسط
3
‏جوش شیرین
٢ ‏قاشق چایخوری
4
نمک و ادویه و فلفل
به مقدار لازم

طرز تهیه


1. ابتدا پیازها را رنده می کنیم و آب آن را خوب می گیریم سپس گوشت چرخ شده را با نمک و فلفل و جوش شیرین به آن اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم ‏تا جایی که گوشت به دست نچسبد. گوشت را به مدت نیم ساعت درون یخچال برنامه می دهیم.
2. سپس مواد را به 6 قسمت تقسیم کرده و به دور سیخ پهن می کشیم و با انگشتان ‏دست آنرا به سیخ چسبانده و شکل می دهیم. (در این مرحله گوشتها نباید از سیخ جدا شود) سپس سیخ ها را روی اجاق یا منقل برنامه داده و مرتب پشت و رو می کنیم تا گوشت کباب شود. این نکته را مد نظر داشته باشید که گوشت باید به میزان ‏مناسبی چربی داشته باشد که اگر مقدار آن کم تر یا بیشتر باشد، نتیجه مطلوبی بدست نمی آید. در ضمن استفاده از تخم مرغ در مورد این نوع کباب موجب بو و طعم نامطلوب می گردد.
منبع: روش تهیه کباب کوبیده



طرز تهیه کوفته تبریزی

1:

طرز تهیه کباب کوبیده سیخی





طرز تهیه کباب کوبیده

آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 15 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه کباب کوبیده سیخی برای 3 نفر
گوشت گوساله 400 گرم پیاز متوسط 2 عدد نمک و فلفل به میزان لازم سماق
به میزان لازم روغن به میزان لازم گوجه فرنگی 3 عدد

طرز تهیه کباب کوبیده سیخی
تمام مواد را داخل خردکن میریزیم خوب ورز بدهید معمولا مواد را شب حاضرمیکنم تا موقع ظهر خوب مزه دار شود .

مواد بعدازاینکه شب تاصبح داخل یخچال گذاشتم دوباره ورز میدهیم می توان ازکوبیده زن هستفاده کرد موادگوشتی را به اندازه یه نارنگی برمیدارم وسطش میگذاریم سیخ چوبی را هم رویش میگذاریم وقتی دستگاه را فشار میدهیم روی گوشت خوب کیپ شود تابه را کمی چرب میکنم سیخ هارومیچینم.

سرتابه میگذاریم تاخوب مغزپخت شود بعدازمدتی به طرف دیگر برش میگردانیم میتوانید روغن بیشتربزنید سرخ کنید.

گوجه را می توان زیر قابلمه گذاشت تا خوب نرم شود بتوانیم پوست اون را بکنیم.

منبع : beryooni.com


طرز تهیه کوفته برنج

2:

كباب كوبيده اين موقع شب


بخوريد نوش جان
اين جور چيزا تو بلاد كفر كميابه


طرز تهیه کوفته هویج

3:


سلام

هر چیزی که خوشمزه هست ضرر داره
تا حالا میفرمودن کباب ضرر داره ...مخصوصا" روی ذغال
حالا هم گوجه کبابی


طرز تهیه کوفته ریزه

4:

منم اين و شنيدم عزيز
ولى در راه كباب كوبيده و گوجه كبابى ذغالى بايد از جان گذشت!


ترشی پیاز قرمز

5:

درصورتی ضرر داره بیایم تو حد المپیک بهش جوش شیرین اضافه کنیم.


ترشی مارچوبه و هویج


طرز تهیه ترشی هلو و زردآلو

6:

فرق زیادی بین کباب کوبیده تو ایران با کشور همسایمون باکو هست حتما امتحان کنین


طرز تهیه ترشی سس گوجه فرنگی‏

7:

کی همچین حرفی زده .

اتفاقا غذاهای کبابی از همه بی ضرر ترن .


8:

بیشتر بخاطر زغاش میگن
چون سرطانزاست
اندازه پخت گوشت هم مهمه
اگر گوشت زیاد یا کم بپزه خوب نیست


بهترین آتش برای کباب کدام هست؟


اگر افراد زیاد از کباب زغالی هستفاده می نمايند، نباید فراموش نمايند که بحث تشکیل هیدروکربن های حلقوی به خصوص در قسمت هایی از کباب که روی آتش زغال می سوزد و سیاه می شود، کاملا علمی هست و شکی در سرطان زا بودنشان نیست.

پس بهتر هست این تکه های سوخته را جدا کرده و مصرف ننمايند.

نکته مهم دیگری که باید رعایت کرد کباب کردن گوشت روی حرارت ملایم با فاصله مناسب از آتش هست تا از سوختن گوشت جلوگیری شود.

در واقع بهتر هست استقامت کنید دود آتش فروکش کند و به اصطلاح زغال ها خوب گل بیندازد و سرخ شود.

این وقت، بهترین موقع برای برنامه دادن سیخ های کباب روی منقل هست.


در ضمن، اگر گوشت را در قطعات کوچک ببرید و قبل از کباب کردن اون را گرم کنید، درجه حرارت گوشت پایین می آید و مدت وقت طبخ نیز کوتاه تر می شود.

یادتان باشد هرچه چربی گوشت کبابی کمتر باشد، دود کمتری ایجاد می شود و کباب سالم تری خواهید خورد.

البته اگر قبل از کباب کردن گوشت، اون را به مدت ۲ دقیقه در مایکروفر بپزید، محتوای آمین های هتروسیکلیک اون به اندازه ۹۰ % کاهش می یابد.

البته گوشت را بیشتر از ۲ دقیقه در مایکروفر نپزید زیرا خشک می شود.

حین کباب کردن، گوشت را مرتب پشت و رو کنید تا هر دو طرف گوشت بیش از اندازه حرارت نبیند یا حرارت از دست ندهد.

به این ترتیب گوشت سریع تر می پزد و لایه های بیرونی اون کمتر دچار سوختگی می شود و آمین های هتروسیکلیک کمتری در اون به وجود می آید.


54 out of 100 based on 59 user ratings 434 reviews