غذای چینـی ( ورود خانــومها ممنــوع !)


غذای چینـی ( ورود خانــومها ممنــوع !)






سوپ کدو

1:

غذای چینـی ( ورود خانــومها ممنــوع !)


غذای چینـی ( ورود خانــومها ممنــوع !)

غذای چینـی ( ورود خانــومها ممنــوع !)

غذای چینـی ( ورود خانــومها ممنــوع !)

غذای چینـی ( ورود خانــومها ممنــوع !)

غذای چینـی ( ورود خانــومها ممنــوع !)

غذای چینـی ( ورود خانــومها ممنــوع !)

غذای چینـی ( ورود خانــومها ممنــوع !)


نامِ بحث: آموزش بروسکتا(پیش غذای ایتالیایی)

2:

چقدر زيبا هستند
آدم دلش ميخواد اينا رو بخوره
(فرض كنيد دارم تو تاپيك دورغ پست ميدم)


سوپ گل تخم مرغ

3:

برنامه دیدار بعدی فروم در رستوران چینی!!!


سوپ کدو تنبل و بلوط اسکواش

4:

طرز پخت غذای چینی یا چاینیز فود (Chinese Food )
غذای چینـی ( ورود خانــومها ممنــوع !)
مواد لازم
نیم کیلو مرغ یا گوشت خرد شده (بهتره از فیله مرغ و گوشت هستفاده کنید)
1پیاز درشت خرد شده
2 تا هویج متوسط خرد شده
2 تا فلفل دلمه قرمز و سبز (یا سه تا فلفل دلمه کوچولو به رنگهای مختلف سبز و زرد و قرمز) خرد شده
2 تا ساقه کرفس خرد شده
بسته به علاقتون قارچ خرد شده
سس سویا (حدودا 2 قاشق)
رشته چینی یک بسته (نودل چینی)
1 لیوان آب مرغ (یا گوشت)
2 قاشق آرد ذرت

نکته مهم می‌تونید اگه دوست دارید از کلم بروکلی خرد شده هم هستفاده کنید و اگه دوست داشتید از مرغ یا گوشت یا هر دو در این غذا بهره ببرید

ابتدا گوشتها را با کمی پیاز رنده شده در یک ماهیتابه پهن تفت داده و بهم می‌زنیم.


پیش غذ مکزیکی
برای گرفتن روغن گوشتها سپس تفت دادن می‌توانید اونها را روی کاغذ آشپزی بگذارید.


بعد پیاز سپس فلفل دلمه‌ای‌ها و بعد کرفس و هویج و کلم بروکلی را اضافه کنید تا کمی تفت داده شده و نیم‌پز شوند.


سوپ مرغ با نان ذرت مکزیکی
در هنگام پخت این غذا توجه کنید که باید دائم پای گاز بایستید و مخلوط گوشت یا سبزیجات رو هم بزنید که ته نگیره یا بیش از حد نرم نشه.


طرز تهیه بلدرچین با انگور
برخلاف تاس‌کباب که بهتره همه چیز بقول معروف مغزپخت بشه و له این غذا مثل بقیه غذاهای چینی فقط تفت داده می‌شه پس موقع تفت دادن مواظب باشید که باندازه‌ای که دوست دارید گوشت و یا سبزیجات چاینیز رو گرم کنید.


برای سس آب مرغ و آب و آرد ذرت را می‌گذاریم تا کمی غل بزند و غلیظ شود بعد سس سویا را اضافه کرده و می‌گذاریم تا 15 دقیقه در حرارت ملایم بپزد
در آخر نودل یا رشته چینی را حدود 3 تا 4 دقیقه می‌گذاریم در آب جوش و بعد اون را با سس پخته شده و سبزیجات و مرغ مخلوط می‌کنیم

نودل یا رشته چینی بسیار ظریف هست و زود خمیر می‌شود و به هم می‌چسبد برای اینکه غذا خوشمزه‌تر و زیباتر باشد بهتر هست مرحله مخلوط کردن درست قبل از سرو کردن غذا صورت پذیرد

نکته‌ای در باب مواد تشکیل دهنده : ممکن از شما از کلم پخته یا هویج پخته خوشتان نیاید اما وجود هر کدام از این سبزیجات به خوش‌طعم شدن و خوش‌بو شدن چاینییز کمک می‌کند همینطور فلفل سبز و کرفس علاوه بر رایحه خوب کمی تندی به طعم غذا می‌دهد.

سالاد رشته چینی
یک لیوان مرغ پخته‌ي خرد شده
• یک لیوان جعفری خرد شده
• یک لیوان هویج رنده شده
•2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
• 1/4 لیوان مایونز
• 1/4 لیوان خامه
• یک بسته نودل (رشته چینی)

اول سس مایونز را با خامه مخلوط کرده و خوب هم می‌زنیم.


همه چیز درباره حلیم
در یک ظرف سالاد مرغ و جعفری و پیاز خرد شده و هویج رنده شده را با هم مخلوط کرده و مخلوط سس و خامه را به اون اضافه می‌کنیم .

در آخر (قبل از سرو غذا) نودل را به روش بالا آبکش کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم

غذای چاینییز چون هم سبزیجات داره و هم گوشت و از طرفی نیمه سرخ‌کرده هم هست مورد علاقه خیلی‌ها وبخصوص نوجوانها و بچه‌هاست .

تو اکثر فیلمهای امریکایی آدمها (بخصوص پلیسها) همه یک پاکت کاغذی (مقوایی) دستشونه و دارن با چاپ‌سویی (chop suey) یا چوبهای چینی چاینییز می‌خورن !

5:

"جیائو ذی"(نوعی غذای چینی شبیه پیراشکی گوشت و سبزی)

"حیائو ذی"نوعی عذای سنتی چین هست و بخشی از فرهنگ این کشور مسحسوب می شود.خوردن "جیائو ذی"توسط تمام اعضای یک خانواده نشانگر کامل بودن یک خانواده و پذیرائی از مهمانان با اون نشانه احترام و دلگرمی هست.اگر یک خارجی به چین سفر کرده اما "جیائو ذی"نخورد،سفرش به چین بیهوده تلقی می شود.


"جیائو ذی"عذائی هست که با نوعی خمیر خیس شده از گندم و پس از اضافه شدن سبزیجات یا گوشت به اون(این بخش به زبان چینی "شیان"است و همان معنای مایه پیراشکی به زبان فارسی می باشد) و جوشاندن اون درست می شود.در گذشته،"جیائو ذی"غذای مخصوص در اعیاد مختلف به ویژه ایام عید بهار بود و در هر خانواده درست می شد.چینیان با تشریفات درست کردن "جیائو ذی"،از جمله آماده کردن "شیان"،شکل "جیائو ذی" و خوردن اون،"تشریفاتی دارند و این جزو آداب و رسوم این ملت محسوب می شود.


غذای چینـی ( ورود خانــومها ممنــوع !)
ابتدا می پردازیم به "شیان"."شیان"با گوشت یا سبزیجات و معمولا با مختلط کردن گوشت و سبزیجات درست می شود.در جریان فراهم کردن "شیان"،کوبیدن اون مهمترین بخش هست.کوبیدن "شیان"به این معنا هست که گوشت،سبزیجات و دیگر ادویه را با هم مختلط ساخته و روی تخته آشپزخانه گذاشته و می کوبند تا نرمتر شود.در این جریان،بر اثر برخورد کارد و تخته،صدای "پونگ پونگ" به گوش می رسد.این صدا همیشه تغییر می کند و شبیه موسیقی هست و معمولا از خانه های همسایه ها نیز شنیده می شود.چینیان امیدوارند این جریان کوبیدن "شیان"طولانی تر شود،زیرا هر چه طولانی تر باشد،نشانگر اون هست که "جیائو ذی"زیاد هست و این خانواده ثروتمند و دارای زندگی خوب می باشد.


پس از درست شدن "شیان"،باید اون را با چیز یاد شده گندمی پیچید.(به زبان چینی ورقه خیس شده گندم "میان پی" هست).در اکثر مناطق چین،"جیائو ذی"را به شکل هلالی درست می نمايند.در بعضی مناطق "جیائو ذی"نیز به شکل پول تابستانی چین درست می شود و این نشانگر وجود طلا و نقره در خانه هست.در روستاهای چین،امت معمولا "جیائو ذی"را به شکل خوشه گندم درست می نمايند و این نشانگر محصولات کشاورزی فراوان در سال آینده هست.


پس از پیچیندن "جائو ذی"باید اون را جوشاند.پس از ریختن "جیائو ذی"به دیگ آب،باید با قاشق "جائو ذی"را بهم زد تا به دیگ چسبانده نشود.در جریان جوشاندن "جائو ذی"،باید سه بار آب اضافه کرد.

ده تا بیست دقیقه،"جیائو ذی"جوشانده می شود.


غذای چینـی ( ورود خانــومها ممنــوع !)
خوردن "جیائو ذی"نیز رسومی دارد.کاسه اول باید به اجداد و کاسه دوم باید به شیاطین امتی از جمله شیطان آشپزخانه تقدیم شود.کهنسالان همچنین شعری می خوانند که به شرح ذیل هست:
"جائو ذی"انتهائی نازک دارد و پس از ریختن به دیگ هزاران عدد بیشتر می شود.با قاشق طلائی و کاسه نقره ای اون را به آسمان تقدیم می کنیم تا شیطان ها خوشحال شوند و امینت ما در طول سال تضمین گردد.


بعد نوبت به اعضای خانواده می رسد.چینیان "جیائو ذی"را به میزان زوج می خورند و هرگز به میزان طاق نیست.سپس خوردن "جیائو ذی"باید کاسه ها،دیگ و حتی بشقاب ها را روی میز گذاشت و این اشیا باید نیز به عدد زوج باشد.این نشانگر"غلات بیش ار میزان هستفاده"می باشد.


در روز نو "جیائو ذی"درست می شود و اعضای خانواده،علی رغم اونکه در مناطق دیگر تحصیل و کار می نمايند یا سرگرم فعالیتهای بازرگانی هستند،به خانه خود بر می گردند و با اعضای خانواده خود "جائو ذی"می پزند و اون را می خورند و در محیطی راحت و شاد،عید بهار را جشن می گیرند.


در واقع،امروزه،جز نشانه فرهنگی "جیائو ذی"،بسیاری از تشریفات درست کردن اون تغییر کرده هست.مثلا،شهرنشینان به ندرت در خانه "جیائو ذی"را درست می نمايند و در عیدها،"جیائو ذی"را از فروشگاه می خرند و یا حتی در رستوران ها می خورند.در روستاها نیز این تشریفات کاهش یافته هست.

6:


عجب غذاهایی
چه مینمايند این چینی ها


7:

اي بابا يه نيمرو درست كنين بخورين اين همه دنگ و فنگ واسه چي

8:

واب اون بچه موشها چقدر گاز زدنی و خوردنی هستن! چطوره یه میتینگ تو رستوران اژدهای طلایی بذاریم! اونجا از اینا بخوریم :دی

9:

کوفت بخورن که بهتره .

خاک برسرشون .

زهر مار تو اون حلقاشون .

اه اه دلم آشوب شد .


10:

به امتحانش می ارزه...به نظرم بدک نباشه یه دفه امتحانش بکینم...مخصوصا اون جوجه ها و اون سوپ کرم رو...

البته میشه به عنوان دسر اون کیک سوسک وکرمی رو هم خورد...ای جان..ماکرونی به طعم کرم...ای نفس...کسی می تونه اینارو برام گیر بیاره؟


من که کلی حال می کنم با این غذاها....

11:

یه قاشق بردار بیوفت تو جون باغچه ی حیاتتون .

جوب سر کوچه هم رستوران خوبی برات میتونه باشه .

12:

باغچه ی حیاتمون ته کشیده...

13:

به به ! چه غذاهای جالبی !!

موش پلو هم دارند ؟؟!!! دی:

14:

ابگوشت ملخ شنيده بودم ولي موش پلو ديگه خيلي .............


15:

ابگوشت ملخ ؟؟!!!!!!!

لابد بعدش نوبت میرسه به کله پاچه مورچه !!!!!

16:

دوستان نوش جان...بخورید که دیگه از این چیزا گیر نمیاد!!!

17:

واي چندش تر از اين نميشه

18:

چيني ها عقرب، ملخ، موش، حتي سوپ جنين انسان، سوسك و...

هرچي دلتون نيمخواد ميخورند

منكه يه بار سوشي رو امتحان كردم مثلا پيش دوستام كه باهم رستوران چيني بوديم ولي خوب بود تا حدي بااينكه مواد غذايي همون سبزي و برنج بودند و ماهي نپخته و...
طعمش خوبه ولي غذاهايي خودمون بهتر تره!

كي دوست داره سوپ جنين بغوره؟ يا مغز ميميون؟ مغز شامپانزه؟ گوشت سگ؟ يا ملخ و موش و ملخ سرخ كرده با يه عالمه اوديه از گياه ان وحشي جنگلها!!!!

واو چه قابل تحمل!!!


74 out of 100 based on 44 user ratings 344 reviews