طرز تهیه شامی گیلانی


طرز تهیه شامی گیلانی



طرز تهیه شامی گیلانی
برای 6 نفر : گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
سیب زمینی: 2 عدد
لپه: 250 گرم
مغز گردو: 75 گرم
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم
تخم مرغ: 5 تا 6 عدد
روغن مایع: به میزان لازم
زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم




طرز تهیه:
گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.



آموزش تهیه جوجه کباب آسیایی

1:

کسی اگه اهل آمل داریم ممنون میشم طرز تهیه مرغشون رو که با غوره درست میشه رو آموزش بدن
خیلی خوشمزست


66 out of 100 based on 21 user ratings 296 reviews