طرز پخت هنکار بیندی (خان پسند)


طرز پخت هنکار بیندی (خان پسند)



طرز پخت هنکار بیندی (خان پسند)
این هم یک غذای دیگر از کشور ترکیه. با ما همراه باشید تا طرز تهیه و مواد لازم آن را ببینید...

طرز پخت هنکار بیندی (خان پسند)

مواد اولیه:

گوشت بدون استخوان یک کیلوگرم
پیاز و گوجه فرنگی از هر کدام یک عدد
روغن دو قاشق سوپ‌خوری
رب گوجه‌فرنگی یک و نیم قاشق سوپ‌خوری
آب دو و نیم پیمانه
بادمجان یک کیلوگرم
کره یک قاشق سوپ‌خوری
آرد یک و نیم پیمانه
شیر دو پیمانه
آب‌لیمو، نمک و فلفل به میزان لازم
فلفل کبابی شش عدد

طرز تهیه:

* پیاز را خرد کرده و با روغن تفت داده تا طلایی شود.
* گوشت را خورشی خرد کرده و به پیاز اضافه و تفت دهید.
* رب گوجه‌فرنگی، فلفل و آب را اضافه کرده و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت بپزد.
طرز پخت هنکار بیندی (خان پسند)

* بادمجان را در فر یا روی اجاق کبابی کرده بعد از پوست کندن کمی آب‌لیمو به آن اضافه کنید تا سیاه نشود.
* در ظرفی آرد را با کره تفت داده تا بوی خامی آن برود بعد شیر را ریخته و هم زده تا غلیظ شود.
* بادمجان‌ها را ساطوری کرده و به سس سفید اضافه کرده نمک و فلفل بزنید.
* مایه بادمجان را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن گوشت را ریخته و با گوجه‌فرنگی و فلفل کبابی تزئین نمایید.



پیراشکی گل رز

1:

باید خوشمزه بشه.


شامی سیب زمینی هندی
امتحانش میکنم.


خوراك كاری ماهاراجه


54 out of 100 based on 59 user ratings 884 reviews