طبخ خورش برگه زردآلو


طبخ خورش برگه زردآلو



طبخ خورش برگه زردآلو
طبخ خورش برگه زردآلو

مواد لازم :

برگه زردآلو


دو پیمانه

كره


100 گرم

پیاز داغ


7 قاشق غذاخوری

گوشت پخته خورشتی


250 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه


به میزان لازم

آب


3 لیوان

زعفران


به مقدار دلخواه



طرز تهیه :


برگه‌های زردآلو را 1 ساعت خیس كرده، سپس آبكش نموده و با كره و پیازداغ تفت می‌دهیم. نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملایم می‌پزیم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.



54 out of 100 based on 19 user ratings 1094 reviews