نان هات داگ


نان هات داگ



نان هات داگ
نان هات داگ
نان هات داگ
بعد از اینکه خمیر آماده شد حسابی ورزش بدید تا تمام هوای داخل آن خارج بشه و بعد چونه گیری کنید. بعد از اینکه چونه گیری کردید یک دستمال آشپزخانه را خیس کنید و روی چونه ها بکشید و بگذارید به مدت 10 دقیقه استراحت کند.


نان هات داگ
بعد از 10 دقیقه چونه ها را به شکل بیضی در بیارید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید و با یک چاقو مثل تصویر برش بدید که شکل گوشهای سگ پیدا بشه؛ من سر گوشهاش را کمی برش زدم ولی میتونید بگذارید گوشهاش دراز باشه فکر کنم قشنگتر میشه، به مدت 1 ساعت بگذارید تا خمیرها حجمش دو برابر بشه و بعد با زیتون سیاه براش چشم و دماغ بگذارید.


نان هات داگ
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت یا 205 درجه سانتیگراد روشن کنید و به مدت 10 دقیقه نونها را بپزید.


نان هات داگ





بيسكويت‌ خرمايی

1:

قیــــــافه هاشون


54 out of 100 based on 39 user ratings 1214 reviews