آموزش مافین گوشت و ذرت


آموزش مافین گوشت و ذرت



آموزش مافین گوشت و ذرت
آموزش مافین گوشت و ذرت

مافین به نوعی نان اطلاق می گردد که در اندازه کوچک پخته و سرو می گردد و معمولا به سرعت و در زمان ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخته خواهد شد و می توانیم به عنوان یک نوع پیش غذا استفاده کنیم . طرز تهیه مواد لازم برای تهیه ۱۲ عدد مافین مواد لازم مقدار گوشت چرخ کرده ۱۰۰گرم سیب زمینی پخته ۱الی ۲ عدد متوسط شیر ۲لیوان کره ۱۰۰گرم پنیر تست ۶ورق کنسرو ذرت ۱۰۰گرم فلفل دلمه ۱عدد پیاز اعدد متوسط تخم مرغ ۱عدد نمک وفلفل به مقدار لازم کپسوله جهت کف قالب مافین ۱۲ عدد ابتدا گوشت چرخ کرده ، پیاز و تخم مرغ را همراه ادویه ورز می دهیم. در این میان سیب زمینی ها را پخته و رنده می کنیم سپس همراه کره تفت می دهیم و آرام آرام بهم زده وبه آن شیر می افزاییم. ۲۰ الی ۲۵ دقیقه زمانی است که پوره ی ما قوام می گیرد (نه خیلی غلیظ نه خیلی رقیق) این میزان با شیر قابل تنظیم است ، فقط در نظر داشته باشید که شیر را آرام آرام بیفزاییم سپس در انتها فلفل دلمه رنده شده را به آن می افزاییم. در این هنگام قالب مافین را کمی چرب و کپسوله ها را درون قالب برنامه می دهیم .آنگاه کمی گوشت که از قبل ورز داده ایم را در دست خود پهن می کنیم و در وسط آن پوره را گذاشته و گرد می کنیم مانند یک نارنگی در انتها رویش کمی ذرت ریخته و سطح آن را با پنیر تست پوشانده و نهایتا در کپسوله ها برنامه میدهیم. قالب ۱۲تایی را از مافین های گوشتی پر کرده ، سپسس در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه گذاشته تا پخته شود و نیز پنیر هایمان طلایی گردد. توجه داشته باشید که پنیر تست فقط باید آب شود زیرا پنیر تست طلایی نمی شود. حال می توانید مافین ها را از قالب خارج کرده و میل کنید.



طرز تهیه قیسی پلو

1:



72 out of 100 based on 27 user ratings 902 reviews