استیک ژامبون با سس توت فرنگی


استیک ژامبون با سس توت فرنگی



استیک ژامبون با سس توت فرنگی
استیک ژامبون با سس توت فرنگی

ژامبون گوشت یا مرغ یک برش عرضی به قطر دو سانتی‌متر
زرده تخم‌مرغ یک عدد
کورن فلکس نصف پیمانه
روغن زیتون الیت سه قاشق سوپخوری
آرد سفید دو قاشق سوپخوری


مواد لازم برای سس توت‌فرنگی:
سس مایونز دو قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق چایخوری
توت‌فرنگی 10 عدد

ابتدا یک سمت ژامبون را به ترتیب در آرد سفید، زرده تخم‌مرغ و کورن فلکس گذاشته و در روغن سرخ کنید. وقتی طلایی رنگ شد، برگردانید تا سمت دیگر ژامبون هم کمی سرخ شود. پنج عدد از توت‌فرنگی‌ها را با سس مایونز و آبلیمو در مخلو‌ط‌کن ریخته تا یک‌دست شود. پنج عدد دیگر را خرد کرده و با قاشق به آرامی به سس اضافه کنید تا توت‌فرنگی‌ها له نشود، سس توت‌فرنگی‌ را روی استیک بریزید.
نکته:اگر سس خیلی غلیظ بود به آن کمی شیر اضافه کنید.

آشپزی آکا

steykjambon



74 out of 100 based on 54 user ratings 1154 reviews