کباب ماهی با خامه


کباب ماهی با خامه



کباب ماهی با خامه
ماهی : ۱ کیلو گرم
عصاره زعفران الیت : قدری
پاپریکا : قدری
کره : ۳ قاشق سوپخوری
خامه : ۱ فنجان
نمک : قدری
پیاز : ۴ قاشق سوپخوری



ماهی را به قطعات دو سانتی‌متر بریده در بشقابی که با کره چرب کرده‌اید، بچینید و رویش خامه بریزید، سپس نمک و زعفران یا پاپریکا به آن زده به اندازه ربع فنجان پیاز و پنیر رنده شده و قدری کره رویش ریخته در فر بگذارید بپزد، پس از ۲۰ یا ۲۵ دقیقه آن را از فر در آورید.



74 out of 100 based on 84 user ratings 1334 reviews