ماهی سالمون به سبک آمریکای جنوب غربی


ماهی سالمون به سبک آمریکای جنوب غربی



ماهی سالمون به سبک آمریکای جنوب غربی
ماهی سالمون به سبک آمریکای جنوب غربی

ماهی سالمون به سبک آمریکای جنوب غربی
ارزش غذائی برای یک نفر انرژی (کالری)236کربوهیدرات (گرم)7گرمپروتئین (گرم)24گرمچربی (گرم)12گرماسیدهای چرب اشباع 3گرمچربی ترانس0گرمسدیم198میلی گرمفیبر1گرمکلسیم43میلی گرمکلسترول75 میلی گرم

مواد مورد نیاز برای یک نفر برگ تازه گشنیز1/2و1پیمانهآب لیمو تازه1قاشق غذاخوریزیره سبز1/2قاشق چایخورینمکقاشق چایخوری سس قرمز تندبه میزان دلخواهآب1/4پیمانهاستیک سالمون 1/2-4/3فلفل دلمه ای زرد رنگیک عدد، خرد شدهفلفل دلمه ای قرمز رنگیک عدد، خرد شده
طرز تهیه
سالمون با بافت رنگی، سفت و شیرین گزینه ی بسیار خوبی برای ترکیبات طعم دار و خوشمزه این رسپی می باشد؛ اگرچه معمولاً تهیه استیک را ترجیح می دهید ولی پیشنهاد می کنیم پخت فیله های سالمون ، قزل آلا، یا اره ماهی را با این دستور پخت امتحان کنید . 1.در غذاساز یا مخلوط کن، برگ های گشنیز، زیره، نمک ، سس فلفل، و آب را مخلوط کرده تا به شکل پوره درآید. آن را در ظرف دار یا در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار ریخته و سالمون را به آن اضافه کنید. کیسه را بسته و هوای داخل آن را خارج کرده و آن را زیرو رو کرده تا مواد روی سالمون را بپوشاند. آن را در یخچال گذاشته، و گهگاه کیسه را برگردانید، 1ساعت. 2. فر را تا دمای 400درجه فارنهایت گرم کنید؛ در ظرف مخصوص فر ، کمی روغن را اسپری نموده و برشهای فلفل دلمه ای را در یک لایه روی ظرف بچینید، اجازه دهید به مدت 20 دقیقه بپزند. 3. مواد طعم دهنده را از روی ماهی کنار زده و سالمون را روی فلفل دلمه ای ها برنامه دهید. آن را تا زمان مغر پخت شدن بپزید، حدود 8=6 دقیقه برای هر طرف. (مواد مورد نیاز برای 2نفر است)



طرز تهیه کراتن مرغ

1:

واای منم میخوااااااام


80 out of 100 based on 60 user ratings 1010 reviews