اغلب کوبیده

عكس برگردان هایی كه روی یخچال چسبانده ایم ، باید چكار كنیم؟ بعضی اوقات
رو باید در یخچال نگه
می توان در خانه انواع برگه درست كرد . من شنیدم در فر این كار امكان پذیر
طرز تهیه ترشی ف
نباشید . لطفا طرز پخت مرغ بریان در فر و از طریق جوجه گردان را توضیح دهید؟ و
نباشید . از شما خواهشمندم طرز تهیهی مرغ سوخاری و ماهی شکم پر را توضیح
نقش سازمانهای کارگری و کارفرمائی در بهبود روابط کار
بازنشستگی در ایران
حکومت‌های محلی و بررسی در قانون انجمن‌های ایالتی و ولایتی در ایران
بحران خاورمیانه عربی از ماده ژوئن 1967 تا ژوئن 1968
نقش اسرائیل در منطقه عربی خاورمیانه (رقابت شوروی و آمریکا)
روابط ایران با کشورهای شوروی، چکسلواکی، رومانی، لهستان، بلغارستان و مجارستان در طول چند سال اخیر
روش اصلاحات اداری در ایران
مشروبات الکلی و مواد مخدر و ارتباط آنها با جرائم
تاثیر انقلاب سفید در نهضت تعاونی ایران و مقایسه آن با کشورهای مترقی
تحقیق در باره جرائم جنگ

اغلب کوبیده




با سلام اغلب کوبیده ای که درمنزل بر روی منقل زغال درست می کنیم حالت خشک شده وتکه تکه بر روی سیخ پیدا میکند و بعد از جدا کردن گوشت از سیخ ، کباب تکه تکه میشود(بعضی اوقات زیاد بعضی اوقات کم)لذل از شما کارشناس محترم می خواستم بپرسم که چگونه میتوان کباب کوبیده هایی نرم مانند آنچه که در اکثر کباب فروشی های باسابقه است تهیه کرد؟
پاسخ :
دوست عزیز برای اینکه شما تمام اشکالات کارتان را بدانید من طرز تهیه کباب کوبیده را به طور کامل برایتان توضیح می دهم توجه داشته باشید که کلاْ‌درست کردن کباب کوبیده کمی تجربه هم لازم دارد.


تهیه نبات که گفته بودین استفاده کردم .اماشیره ای که درست شد مثل سنگ سفت


موز و چای و زنگ زدگی روی لباس را از لب
مواد لازم (برای ۴ نفر) :‌

بدون روغن و چربی می خواستم .و اینکه چرا کیک بعد از سرد شدن سفت می شود؟
گوشت سر دست و گردن یک کیلو- پیاز رنده شده ۴ تا ۵ عدد متوسط- جوش شیرین یک قاشق چایخوری- نمک و فلفل در حد لازم

طرز تهیه ی نان پنجره ای را توضیح دهید.هم چنین طرز تهیه ی خامه ی تزیین روی
طرز تهیه:

طرز تهیه دیگچه نذری را به من آموزش
گوشت سر دست و گردن را دو بار چرخ کنید.


تهیه کشک های فله ای و گرد مانندی که در بعضی مغازها وجود
پیاز رنده شده را در صافی بریزید و بدون این که با دست اون را فشار دهیدُ‌آب اضافی اش را بگیرید و کنار بگذارید.


پاسخ شما لطفا طرز درست کردن لواشک در خانه را بفرم
پیاز و نمک و جوش شیرین را به گوشت بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید و مالش دهید.


سایتی در مورد آموزش روبان دوزی معرفی كنید(ترجیحا

این گوشت را یک ساعت در یخچال بگذارید و دوباره اون را چنگ بزنید (در صورتی که ظرف محتوی گوشت را کمی حرارت بدهید به طوری که ظرف داغ شود.

گوشت موقع کباب شدن در آتش نخواهد ریخت).

بعد دستتان را به آب پیاز آغشته کرده و از گوشت به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برداشته روی سیخ کباب برنامه داده و خوب اون را روی سیخ پهن کنید و دو طرف اون را خوب بچسبانید.

پس از آماده شدن سیخ هاُ آتش فراوانی درست کرده و سیخ ها را روی آتش برنامه دهید.

بلافاصله سیخ ها را ژشت و رو کنید تا کباب ها خودشان را بگیرند و از سیخ نریزند.

کباب ها نباید زیاد برشته و خشک شوند.

پس از این که کباب خودش را گرفت دیگر نیازی به آتش زیاد ندارند.



60 out of 100 based on 45 user ratings 1070 reviews