مرغ خوشمزه تر شود جه کار کنیم در سالاد هایی که سر سفره می برند معمولا


مرغ خوشمزه تر شود جه کار کنیم در سالاد هایی که سر سفره می برند معمولا




برای اینکه خورش مرغ خوشمزه تر شود جه کار کنیم
در سالاد هایی که سر سفره می برند معمولا همراه با سس می باشد برای اینکه سس ما رنگ صورتی و خوش رنگ بشود چه کار کنیم و سس معمولا با چه چیزهایی مخلوط می شود
پاسخ :
دوست عزیز مرغ را هر چه کم آب تر بگیرید خوشمزه تر می شود.


كه با 120 دانه شروع می كنیم ونخ كاموا معمولی باشد چند كاموا نیاز است(بافت
در آب مرغ اگر کمی زعفران بریزید خوب هست ولی در صورت نبودن زعفران حتماً زردچوبه و فلفل اضافه کنید زیرا کاملاً بوی مرغ را می گیرد.


چند روز پیش طرز تهیه کالباس در خانه را از شما خواسته بودم هنوز جوابی دریافت
می توانید در مواردی یک حبه سیر هم به آب مرغ اضافه کنید.


ما نسکافه ریخته است و هر کاری می کنیم پاک نمیشود چگونه آن را پاک کنیم؟
می توانید برای تنوع گاهی مرغ را تفت دهید و بعد اون را بپزید.



گهگاه پیاز را هم تفت دهید و درون قابلمه ریخته و با مرغ بپزید.


برای درست کردن جوجه درسته در فر باید چه موادی ب
اینها تعدادی از راههایی بود که می تواند مرغ را خوش طعم کند.


شه دستور پخت یك بیسكویت ساده و خوشمزه كه خوشایند بچه هاست بفرمایید با


كه روی مانتوم(رنگ روشن)لكه چربی وجود داره چطوری میتونم پاكش كنم؟با تشكر
در مورد سس سالاد نیز شما می توانید به چند طریق سس سفید سالاد را رنگی کنید.


سایت را معرفی کنید که آموزش خیاطی به روش مولر و متریک و گرلاوین داشته
اگر آب لبو دارید کمی به سس اضافه کنید.

صورتی می شود.


در مورد دیگر می توانید کمی سس قرمز به اون اضافه کنید.


طرز تهیه سس سالاد:
دو قاشق سس سفید را با دو قاشق ماست مخلوط کنید اگر ماست کمی ترش باشد بهتر هست.

مقداری نمک و فلفل و یک قاشق مرباخوری شکر به اون اضافه کنید.

بعد مقداری سس قرمز به اون اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

در آخر کمی آب لیمو نیز به اون اضافه کرده و مخلوط کنید.

در صورت تمایل می توانید کمی نعنا خشک نیز در آخر به اون اضافه کنید.




80 out of 100 based on 40 user ratings 290 reviews