نخود سبز و

من بگوییید که لکه خودکار را روی پیراهن را چطوری میشه پاک کرد چون به روش
وقتی مرغ را سوخاری می کنی
روی اینه حمام چطور پاک میشود من هر چه با شیشه پاک کن تمیز میکنم فایده ندارد
های پیتزا با کاربرده
طاعات لطفا طرز تهیه ی حلوا زرده را تشریح فرمایید(حلوا زرده همان که مخصوص
برای تزیین اتاق خواب و اتاق كودك ار
نقش سازمانهای کارگری و کارفرمائی در بهبود روابط کار
بازنشستگی در ایران
حکومت‌های محلی و بررسی در قانون انجمن‌های ایالتی و ولایتی در ایران
بحران خاورمیانه عربی از ماده ژوئن 1967 تا ژوئن 1968
نقش اسرائیل در منطقه عربی خاورمیانه (رقابت شوروی و آمریکا)
روابط ایران با کشورهای شوروی، چکسلواکی، رومانی، لهستان، بلغارستان و مجارستان در طول چند سال اخیر
روش اصلاحات اداری در ایران
مشروبات الکلی و مواد مخدر و ارتباط آنها با جرائم
تاثیر انقلاب سفید در نهضت تعاونی ایران و مقایسه آن با کشورهای مترقی
تحقیق در باره جرائم جنگ

نخود سبز و




لطفا طرز تهیه كنسرو نخود سبز و با قلا را بفرمایید؟
پاسخ :
منظور از کنسرو کردن، پختن میوه و یا سبزیجات، برنامه دادن اونها در محیط هستریل شده قوطی کنسرو و سپس جوشاندن این قوطی های در بسته کنسرو، داخل آب هست تا هر گونه باکتری موجود در این قوطی ها کشته و یا ضعیف شود.

تهیه خامه روی کیک را به طور کامل و دقیق بگویید چون هر چقدر سعی کردم خامه
مواد شیمیایی مناسب برای کنسرو کردن ، دارای خاصیت میکروب کشی هستند و یا اینکه مانع رشد میکروبها می‌شوند و در عین حال نیز سموم ناشی از این مواد برای بدن انسان ضرری ندارد.


طرز تهیه كوكوی بادمجان را بفرمایید و در ضمن طرز تهیه خوراك مرغی را هم
مهمترین این مواد عبارتند از: اسید هستیک و اسید فرمیک و اسید لاکتیک و اسید بنزوئیک و … .

سرکه انگور راهنمایی کنید هر بار که مقداری انگور در یک سطل مدت زیادی می
بنابراین روش کنسرو کردن چون نیاز به فضای هستریل و مواد معین دارد در منزل شدنی نیست.


مزه دار كردن مرغ قبل از پخت را (كه در پرسش كد 542527جواب داده اید ) توضیح


چطور نگهداری کنم که جوانه نزند و برای مدتی تازه بماند. چطور به پودر سیر
ولی چون می توانید به روش های دیگر این مواد را نگهداری کنید.


پیراشکی کرم دار رو بفرمائید.من درست کردم ولی موقع سرخ کردن در روغن کاملا


كه: آیا مایه خمیر تازه همان خمیر ترش تازه می باشد. آیا پودر خمیر ترش همان


طاعات وعبادات شما لطفا طرز تهیه ومواد اولیه شامی نخودچی را توضیح دهید
خشک کردن
باکتری‌ها در محیط خشک نمی‌توانند رشد و نمو نمايند.

زیرا که 85% بدن اونها از آب تشکیل شده هست و فقط از مواد غذایی محلول می‌توانند هستفاده نمایند.

اگر امت بخواهند خود مواد غذایی را خشک ننمايند، می‌توانند بوسیله زدن نمک و یا قند زیاد به اون ، اونها را در مقابل میکروبها پایدار سازند.

علت پایدار شدن این هست که قند و نمک ، آب میوه و یا آب ، سایر مواد غذایی را بیرون می‌کشند و از این روست که میوه‌هایی که در محلول غلیظ قند می‌اندازیم، جمع می‌شوند.



سرد کردن
در سرما همه نوع فعالیتهای حیاتی محدود می‌گردند.

باکتری‌ها نیز در برودتهای زیاد نمی‌توانند رشد نمايند.

مهم این هست که مواد غذایی را سریع سرد نمايند، زیرا در این صورت تولید بلورهای کوچکی از یخ داخل اونها می‌شود و این بلورها مانع خرابی منسوج می‌شوند.



البته در مورد مواد غذایی دیگر نیز می توانید از روشهای زیر هستفاده کنید:
دود دادن
معمولا مواد غذایی مانند گوشت را پس از نمک زدن ، دود می‌دهند تا پایدار گردد.

در دود چوب درخت آلش و بلوط ، فنل و کرزل و اسید هستیک و اسید فرمیک و آلیشد فرمیک و سایر مواد کشنده میکروبها موجودند که در موقع دود دادن ، آهسته داخل گوشت و سایر مواد غذایی می‌گردند و از فاسد شدن اونها جلوگیری می‌نمايند.



حرارت دادن
اگر مدت نیم ساعت جسمی را 60 تا 63 درجه حرارت دهند، اغلب میکروبهای اون مثل میکروب حصبه و اسهال خونی و حتی اغلب ، سل هم کشته می‌شوند.

برخی از مایعات مثل شیر را می‌توان پاستوریزه نمود، یعنی کمتر از 100 درجه ، حرارت داد.

بدین طریق تا حدی میکروبها کشته می‌شوند.


72 out of 100 based on 37 user ratings 512 reviews

درست کردن ژله هر وقت آن را در قالب مخصوصش می گذارم وقتی که آماده شد اصلا"
چگونه می توان لکه ی روغن را از روی لباس نخی پاک کرد؟ با تشکر یکی از اعضا
با کد 541573 خواستار پاسخگویی مجدد هستم لذا طرز تهیه ی حلوا زرده (نه حلوای
نباشی سوالی داشتم در مورد درست كردن پیدزاتا به حال چند بار پیدزا درست
نماز و روزتون هم قبول من دنبال آموزش روبان دوزی هستم به هر طریقی که بشه
را برای من
تجزیه و تحلیل سازمانی پست ایران
نقش قالی و قالیبافی در اقتصاد ایران
وقف و سازمان اداری آن از ایران باستان تا حال
فعالیت بانک ملی ایران در زمینه‌های اقتصادی
روابط اقتصادی ایران با کشورهای بلوک شرق، بلغارستان، چکسلواکی، رومانی، شوروی، لهستان، مجارستان و یوگسلاوی
سقط جنین در حقوق جزای ایران، فرانسه، سویس ، فقه شیعه
افترا و توهین و هتک حرمت
تاریخچه تعاون و تامین اجتماعی در ایران
سازمان بین‌المللی هواپیمایی کشوری، ایکائو ICAO
قطبهای توسعه منابع آب و خاک در آینده دور ایران
*