بریان شکم


بریان شکم




لطفا طرز تهیه مرغ بریان شکم پر را می خواستم؟
پاسخ :
با سلام

به را میخواستم به طوری که خوشمززه شود برای شستن و نگه داری گگوشت در فریزر
دوست عزیز

بهترین پودر از نظر شستشو وقیمت چیه؟ ماشین من بوشه و خود كارخونه گالونیت
مرغ یا به صورت بریان درست می شود و یا شکم پر .


بدونم برای پاک کردن جوهر خودکار از بدنه یخچال چیکار باید کرد؟ پسر کوچکم
ما غذایی به نام مرغ بریان شکم پر نداریم.


صبحانه همراه روش درست كردن آنها را


میشود طرز ته
من در اینجا برایتان مرغ شکم پر را توضیح می دهم:

تهیه ی دو نوع غذا که باکرفس درست میشود را ت


دو نوع غذا با ماكروفر را ت
مواد لازم :

تهیه حلوای تخم مرغی و حلوای سیاه را بگویید ونیز طرز تهیه كلوچه فومن را

زرشك مقداری
کشمش مقداری
قارچ ۱۰۰ گرم
پیاز ۲عدد
آلو مقداری
آب لیمو ۲ قاشق چای خوری
شكر به میزان كم
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
هویج ۵۰۰ گرم
برگ جعفری مقداری
نمک
فلفل
زردچوبه
ادویه پلوئی
زعفران
روغن مایع
كره جامد

تمام مواد بالا به دلخواه هست چون ممكن كسی دوست داشته باشه مواده داخل شكم مرغ ترش تر باشه برای همین مواد ترششو بیشتر میریزه

۱- یک عدد پیاز را خورد كرده با روغن تفت می دهیم تا كمی طلائی شود،تمام ادویه (نمک – فلفل – زردچوبه –ادویه پلویی – زعفران ) را اضافه می كنیم و كمی تفت می دهیم،شكر و آبلیمو را اضافه می كنیم بعد زرشك و كشمش را كه قبلا با آب شستسم به اون اضافه می كنیم،قارچ و آلو را هم اضافه میكنیم، سپس اینكه مواد ما سرخ شد و آب اون تمام شد از روی گاز بر می داریم ومرغ را كه قبلا حسابی شستیم گذاشتیم آبش رفته را بر می داریم و داخل شكمش را پر می كنیم و شكمش را با نخ و سوزن میدوزیم.

۲- یك قابلمه بزرگ بر می داریم به شكلی كه بتوان مرغ را داخل اون چرخاند تا خوب سرخ شود.

۳- داخل قابلمه كمی روغن مایع و یك قاشق غذاخوری كره ریخته و پیازدومی را خورد میكنیم و داخل روغن و كره تفت می دهیم بعد كمی نمك و فلفل به اون اضافه می كنیم ومقداری زعفران به اون اضافه میكنیم البته زعفران را كمی زیاد میریزیم كه وقتی مرغ را داخل قابلمه تفت میدهیم كاملا زعفرانی شود.

۴- مرغ را داخل قابلمه برنامه داده و كاملا اطراف اون را تفت داده تا زعفرانی شود بعد ۳ تا لیوان سر خالی آب داخل قابلمه می ریزیم و به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه مرغ را روی گاز می گذاریم تا مرغ نیم پز شود.

۵- بعد مرغ را از روی گاز برداشته توی ظرف پیركس گذاشته و آب مرغ را روی اون می ریزیم
۶- مرغ را به مدت ۲ تا ۲:۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه سانتی گراد برنامه میدهیم و هر ۱۵ دقیقه یك بار به اون سر میزنیم و از آب مرغ روی اون میریزیم تا اینكه آب اون خیلی كم بشه ( به اندازه نصف لیوان).
۷- هویج ها را به صورت گرد گرد بریده و داخل ظرف میریزیم با کمی آب لیمو( ۱ قاشق چای خوری) وکمی شکرتا پخته شود ( اما له نشود)
۸- سیب زمینی ها را به صورت خلال برش می زنیم و در روغن مایه که در ماهی تابه داغ شده ( دقت که روغن نسوزد ) می ریزیم تا سرخ شود.
۹- در انتها مرغ را با هویج و سیب زمینی و کمی برگ جعفری تزیین می کنیم.
موفق باشید


72 out of 100 based on 57 user ratings 1232 reviews