سیر چه کنیم یخچال بهتر است یا فریزر و چگونه نگه داری کنیم. طرز تهیه یک

و خسته نباشید خدمت سر کار خانم موقرنژاد میخواستم طرز تهیه یه نوشیدنی
چه کار کنم تا کباب برگ که با راسته گوساله تهیه می شود ،بعد از پخت گوشت
آیا وجود مایکروفر در خانه برای خانمهای کارمند مفیده ؟و از آن چه استفاده
گردو 1-اگر پوستش را نشکنم و در خارج یخچال بگذارم بهتر است یا 2 - پوست را
کردن بستنی در خان
مختلف دارم 1- من گوشت بوقلمون نیمه اماده خریده ام نی دانم بهترین روش پخت
نقش سازمانهای کارگری و کارفرمائی در بهبود روابط کار
بازنشستگی در ایران
حکومت‌های محلی و بررسی در قانون انجمن‌های ایالتی و ولایتی در ایران
بحران خاورمیانه عربی از ماده ژوئن 1967 تا ژوئن 1968
نقش اسرائیل در منطقه عربی خاورمیانه (رقابت شوروی و آمریکا)
روابط ایران با کشورهای شوروی، چکسلواکی، رومانی، لهستان، بلغارستان و مجارستان در طول چند سال اخیر
روش اصلاحات اداری در ایران
مشروبات الکلی و مواد مخدر و ارتباط آنها با جرائم
تاثیر انقلاب سفید در نهضت تعاونی ایران و مقایسه آن با کشورهای مترقی
تحقیق در باره جرائم جنگ

سیر چه کنیم یخچال بهتر است یا فریزر و چگونه نگه داری کنیم. طرز تهیه یک




سلام برای نگه داری سیر چه کنیم یخچال بهتر است یا فریزر و چگونه نگه داری کنیم.
طرز تهیه یک نوع اش که سبزی زیاد بخواهد و خوشمزه شود ممنون.
پاسخ :
دوست عزیز برای نگهداری از سیر می توانید از یخچال هستفاده کنید.


مربا
ولی از فریزر نمی توانید چون سیر یخ زده قابل هستفاده نمی باشد.


اتاقم رو رنگ سبز کنم و قسمتی که میخوام تختم رو بزارم رو کاغذ دیواری صورتی
در صورتی که سیر را سرخ کرده باشید می توانید از فریزر هستفاده کنید.


زده استفاده می كنم جطوری ان را ببزم تا خوشمزه شود طرز باك كردن مرغ را


از جوجه كردان فر را می خواستم وطرز تهیه جوجه كباب یا هر غذایی كه می شود
سیر را درون نایلونی گذاشته و در قسمت جامیوه ای یخچال برنامه دهید.


ویک سس اشتها آ


آنها را شسته ایم اما رنگ ریشه های فرش و حتی خود فرش زرد رنگ شده است. ا توجه


کن کردن سوسکها در منزل ( کمدها ، دستوشیی توالت ، آشپزخانه ، فاضلاب و مخصوصاً
آش سبزی ( شیرازی ) یا همان آش شله قلمکار ( چون از همه آش ها بیشتر تویش سبزی هست.)

ازخدمت شماداشتم 1-طریقه دم كردن گل گاوزبان بالیموامانی چطوراست (خاصیتش

مواد لازم برای 8 الی 10 نفر

سیزی آش = یک کیلو تره– جعفری– گشنیز– اسفناج – ترخون
یک لیوان لوبیا قرمز یا چیتی
یک لیوان نخود
دو لیوان عدس
همه حبوبات را از دو روز قبل خیس کنید و مرتب آب اونرا عوض کنید .

اینكار باعث قوام آمدن و لعاب دار شدن آش میشود و نهایتا اش بسیار لذیذ تر میشود .


خرده برنج آشی دولیوان ( از دو روز قبل خیس کنید تا خوب وا برود و حلیم شود )
گوشت گوسفند یا گوساله 750 گرم الی 1 كیلو
سیر چند حبه ( نیمساعت قبل خیس کنید تا راحت پوست کنده شود )
گرد فلفل سیاه به اندازه دلخواه

طرز تهیه :

سیزی آش را پاک کنید .

لای تره ها را هنگام پاک کردن حتما دست بکشید تا گل و کود از داخل اون بیرون بیاید .

سر به هم چسبیده و زرد اون را هم حتما قطع کنید که وسط اون گل دارد .

جعفری ها و گشنیزها و اسفناج را وقتی برای آش هستفاده میکنید لازم نیست فقط برگ اون جداکنید بلکه میتوانید به صورت ساقه های بلند پاک کنید .

ترخون هم اگر فصلش نبود از خشک اون میتوان هستفاده کرد .



عدس را جدا و نخود و لوبیا را جداگانه بپزید .

گوشت را جداگانه با آب و پیاز وسیر و زردچوبه و کمی نمک بپزید و سپس سرد شدن ریش ریش کنید .

میتوانید کمی از آب گوشت را نیز برای پختن حبوبات و برنج بکار برید .


حالا خرده برنج اشی را جداگانه داخل قابلمه یزرگ و جا داری بپزید وقتی وا رفت همه مواد را با هم یکجا ریخته و اونقدر بپزید تا حلیم شوند .و طعم همگی داخل هم شوند وسپس نمک اونرا بچشید.

اونقدر باید با شعله کم بجوشد تا کش بیاید .

آین آش چاشنی خاصی ندارد و با گرد فلفل سیاه و کمی پیاز داغ سرو میشود .



(برای پختن این آش نباید عجله کرد .

جهت کش آمدن آش : حتما در اواخر پخت باید شعله را ملایم کرد و مدت بسیار طولانی اونرا روی شعله برنامه داد و در صورت امکان هر چند دقیقه یکبار اونرا کاملا هم زد .

اگر حوصله و موقعيت کافی ندارید دنبال پختن این آش نباشید

72 out of 100 based on 27 user ratings 902 reviews