یه گوسفند کامل گرفتم اون گوشت را تکه تکه کرد یه قسمتی‌ را که به اندازه


یه گوسفند کامل گرفتم اون گوشت را تکه تکه کرد یه قسمتی‌ را که به اندازه




سلام
من از قصابی یه گوسفند کامل گرفتم اون گوشت را تکه تکه کرد یه قسمتی‌ را که به اندازه ۲ کیلو میشد با دسگاه تکه تکه کرد و گفت به درد استیک می‌خوره اون تیکه‌ها به اندازهٔ کف دست است با استخوان من اصلا بلد نیستم استیک درست کنم لطفا درست کردن آن را آموزش دهید
با تشکر

پاسخ :
طرز تهیه هستیک: در تهیه هستیک مهمترین کار برش زدن هست.


رنگ آمیزی تخم مرغ با مواد طبیعی مثل زردچوبه یا پوست پیاز یا ... چه روشی
برشهای گوشت انواع مختلفی دارد: فیله، راسته، کتف و غیره، هر کدام مواد و مصرف خاصی دارند.


قهوه در قهوه جوش چیست؟ و ایا قهوه جوش ها از نظر شیوه کار باهم تفاوت دارند؟و
هستیک فیله نرمتر و لطیفتر از راسته هست.


استیل و شیشه ای را چطور م
طرز تهیه: ابتدا قسمتهایی از فیله را که حالت پاره پاره دارد جدا می کنیم، چنانچه روی گوشت رویه سفیدی به نام خز باشد اون را جدا می کنیم سپس گوشت را به قطر یک سانتیمتر تا انتها برش می زنیم سپس با هستیک کوب، تکه های گوشت را می کوبیم و روی اون را با سس سویا و سس خردل کاملاً مالش می دهیم (۳ الی ۴ ساعت لازم هست تا سس کاملاً در گوشت نفود کند)، از اونجا که سس سویا شور می باشد به مقدار کم نمک به گوشت می زنیم، سپس فلفل هم به اون می زنیم.


هروقت لوبیا چیتی می پزم. لوبیاها همش شکسته و له میشن. چیکار کنم که در پخت
نعناع را خرد کرده و تکه های گوشت را داخل اون می ریزیم (تا نعناع به تکه های گوشت بچسبد).


یک اتاق 14 متری قدیمی نورگیر دارم.برای دیوارها که خیلی قدیمی و کثیف شدن
معمولاً هستیکها را داخل چدن سرخ می کنیم ولی چون نعناع به چدن می چسبند اون را با ماهی تابه مخصوص سرخ می کنیم.


کردن ورقه های میوه و گوجه را


ساز چای درست میکنم یک لایه چربی مانند روی چای وجود دارد دلیلش چیست و برای



گوشت هستیک دنده دار
مواد ‌لازم برای 1 نفر: گوشت راسته گوسفندی با هستخوان دنده 2 تكه (250 گرم) سویا سس 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری گوجه‌فرنگی خرد شده 1عدد پیازچه خرد شده 100 گرم نخود پخته 50 گرم نمك و فلفل به میزان لازم نعناع به میزان لازم روش تهیه: گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزه‌دار كرده و به مدت 3- 2 ساعت در یخچال برنامه دهید.

سپس با بیفتك كوب اون را بكوبید تا نرم و كمی نازك شود.

سپس روی صفحه توری فلزی برنامه دهید و اون را كباب كنید.

پیازچه و گوجه‌فرنگی را با كمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه كنید.

نمك و فلفل را نیز به مخلوط بالا اضافه کرده و همراه كباب و چند برگ نعناع میل كنید.



54 out of 100 based on 19 user ratings 644 reviews