من سمنو که درست میکنم رنگش مثل سمنو بازار قهوهای نمیشه ام طعمش خ.به علت

جلوگیری از کف کردن روغن هنکام سرخ کردن کوکوی سیب زمینی وجود دارد 2-وقتی
(توستری) تهیه كردم كه بزرگ می باشد و دارای كلید های تنظیماتی ونیز دوعدد
نباشید به طور دقیق از لحاظ مقدار مواد دستور تهیه درجه حرارت و زمان پخت
نباشید شما در یكی از مشاوره هاتون گفته بودید كه لازانیا كه در فر پخته
نباشید من بخاطر مشغله های تحصیلی نمی توانم وقت برای کارهای هنری در خانه
لب
نقش سازمانهای کارگری و کارفرمائی در بهبود روابط کار
بازنشستگی در ایران
حکومت‌های محلی و بررسی در قانون انجمن‌های ایالتی و ولایتی در ایران
بحران خاورمیانه عربی از ماده ژوئن 1967 تا ژوئن 1968
نقش اسرائیل در منطقه عربی خاورمیانه (رقابت شوروی و آمریکا)
روابط ایران با کشورهای شوروی، چکسلواکی، رومانی، لهستان، بلغارستان و مجارستان در طول چند سال اخیر
روش اصلاحات اداری در ایران
مشروبات الکلی و مواد مخدر و ارتباط آنها با جرائم
تاثیر انقلاب سفید در نهضت تعاونی ایران و مقایسه آن با کشورهای مترقی
تحقیق در باره جرائم جنگ

من سمنو که درست میکنم رنگش مثل سمنو بازار قهوهای نمیشه ام طعمش خ.به علت




سلام وخسته نباشید من سمنو که درست میکنم رنگش مثل سمنو بازار قهوهای نمیشه ام طعمش خ.به علت چیست وباید چه کار کنم
پاسخ :
دوست عزیز سمنو از حرارت دادن زیاد قهوه ای می شود.


طرز تهیه کوفته ت
البته نه اینکه شعله زیادتر بشود.


نباشید من تازگی به منزل جدیدی نقل مکان کردم. پنجره پذیرایی وآشپزخانه
بلکه باید با همان درجه ولی مدت بیشتری حرارت ببیند.


لطفا طرز پخت لبو را توضیح بدهیدهر وقت لبو میپزم تغییر رنگ میدهد ایا باید
من طرز تهیه سمنو را (با اینکه خودتان می دانید) برایتان ارسال می کنم.


و دكوراسیون منزل بر


مورد خرید فر ازتون راهنمایی میخواستم که فر برقی بخرم یا گازی؟ اصلا فر


توان بوی گچ کتری را که یک سال استفاده نشده از بین برد؟ چندمرتبه نیز اب
مواد لازم: گندم یک کیلو- آرد 4 کیلو

ادویه جهت درست کردن گوشت جهت چلوگوشت وبر
طرز تهیه: (به نسبت یک کیلو گندم چهار کیلو آرد لازم هست) گندم را چرخ می کنیم و یا می کوبیم بعد مقداری آب روی اون می ریزیم و خوب مخلوط کرده اون را از صافی رد می نمائیم و اونها را با دست فشار می دهیم تا عصاره گندم که شیرین هست گرفته شود آرد را در یک ظرف مناسب می ریزیم شیره گندم را هم روی اون ریخته بهم می زنیم تا مایه صاف و رقیق شود شیره گندم باید مقداری باشد که مایه را رقیق کند ظرف را روی حرارت ملایم برنامه می دهیم مرتب اون را هم می زنیم تا جوش آمده و غلیظ گردد و ته نگیرد و رنگ اون هم قهوه ای شود نکته حساس در پختن سمنو این هست که از هم زدن سمنو غفلت نکنیم چون زود ته می گیرد و گلوله می شود پس از اون که سمنو غلیظ شد و غلظت اون مانند ماست معمولی در آمد و رنگ اون هم قهوه ای خوش رنگ شد سمنو آماده هست سمنو به روغن و شکر احتیاج ندراد چون جوانه گندم خود شیرین و چرب هست اگر مایل بودیم می توانیم مقداری بادام با پوست اول در سمنو می ریزیم.


. راستش من هر وقت خورش قیمه یا قورمه سبزی درست می کنم یه جوری میشه یعنی





60 out of 100 based on 15 user ratings 440 reviews