بیرون قابلمه های نسوز که رنگ روشن دا
عزیز, من و شوهرم دوست نداریم مبل بخریم میشه منو راهنمایی کنید تا بتونم
رو چطور میشه از رو پارچه پاک کرد؟ممنون (لطفا جواب رو به میلم بفرستید.)
بدانم سایز قابلمه ها نشانگر چند نفره بودن آنهاست؟مثلا برای 15 نفر از قابلمه
نگهداری سیر را در ف
روی مقنعه ام چسپ قطره ای ریخته چط
نقش سازمانهای کارگری و کارفرمائی در بهبود روابط کار
بازنشستگی در ایران
حکومت‌های محلی و بررسی در قانون انجمن‌های ایالتی و ولایتی در ایران
بحران خاورمیانه عربی از ماده ژوئن 1967 تا ژوئن 1968
نقش اسرائیل در منطقه عربی خاورمیانه (رقابت شوروی و آمریکا)
روابط ایران با کشورهای شوروی، چکسلواکی، رومانی، لهستان، بلغارستان و مجارستان در طول چند سال اخیر
روش اصلاحات اداری در ایران
مشروبات الکلی و مواد مخدر و ارتباط آنها با جرائم
تاثیر انقلاب سفید در نهضت تعاونی ایران و مقایسه آن با کشورهای مترقی
تحقیق در باره جرائم جنگ






طرز تهیه کیک یا شیرینی راحت ساده و خوشمزه
پاسخ :
کيک ساده

فلافل را میخواستم ولی با طعمی که ساندویج فروشی ها داره. با تشکر........................................
مواد لازم براي 4 نفر:

هست كه لباسی را كه بوی خاصی گرفته از بین ببریم؟؟حتی باشستن ونرم كننده
تخم مرغ=3 عدد

آب سیب را از روی لباسهای
شير=1 ليوان

کردن و براق شدن سرامیک ها از چه چیزی است
پکينگ پودر=1 قاشق چايخوري

***ضمن تشکر از شما بابت پاسخ قبلی که با چه چیزی آثار خودکار روی کنترل تلویزیون
شکر=1 ليوان

- لطفاطرز ساخت پیتزا با ماکروی را به همراه میزان درجه و تنظمیمات مرقوم
روغن=2/1 ليوان

بفرمائید چگونه باید نانی كه بر روی سطح بخاری داغ چسبیده و خشك شده است
آرد کيک=1 ليوان

نباشید بطفا آموزش چند مدل شیرینی و کیک بدون شیر
طرز تهيه:
ابتدا تمام مواد را با يکديگر مخلوط کرده (بجز آرد که بايد در آخر اضافه گردد تا خام نشود) و خوب مخلوط را با همزن مي زنيم تا نرم شود.(دقت شود سپس اضافه کردن آرد نبايد زياد هم زد).

بعد قالب کيک مورد نظر را چرب مي نماييم و کمي آرد مي پاشيم.

مواد را در قالب مي ريزيم و در فر که قبلا گرم کرده ايم به مدت 50 دقيقه با در حرارت 170 درجه سانتيگراد مي گذاريم تا پخته شود.

پس از سرد شدن مي توانيد کيک را با پودر نارگيل تزئين کنيد.


شيريني بادامي
مواد لازم:
کره ي پاستوريزه 1 پيمانه (150 گرم)- پودر قند يک دوم پيمانه (70 گرم)- پودر هل 1 قاشق چاي خوري- آرد گندم 5/2 پيمانه (250 گرم)- سفيده ي تخم مرغ 1 قاشق غذاخوري براي رايشان شيريني- خلال بادام و خلال پسته 4 قاشق غذاخوري براي رايشان شيريني
روش تهيه:
کره و پودر قند را با همزن برقي بزنيد تا کرم مانند شود، پودر هل و پودر بادام را اضافه کرده سپس آرد را کم کم اضافه کرده تا خميري به دست آيد که به دست نچسبد و نرم و لطيف باشد.


خمير آماده شده را به مدت يک ساعت در يخچال برنامه دهيد.

سپس خمير را از يخچال خارج کنيد و در درجه ي حرارت اتاق برنامه دهيد تا خمير نرم شود، خمير را با وردنه رايشان ميز خيلي نازک به قطر نيم سانت پهن کنيد، با قالب بادامي شکل، قالب بزنيد و در سيني شيريني پزي لبه کوتاه برنامه دهيد.


سفيده ي تخم مرغ را با چنگال بزنيد و با قلم مو رايشان شيريني بماليد و رايشان هر شيريني يک خلال بادام و يا خلال پسته برنامه دهيد و در طبقه ي وسط فري که از قبل با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد گرم شده به مدت 20- 15 دقيقه بپزيد.


پس از خارج نمودن از فر، اجازه دهيد شيريني خنک شود.

بعد در ظرف درب بسته برنامه داده و در جاي خنک و خشک نگه داري کنيد.


نکته: شيريني پس از پخت نبايد تغيير رنگ دهد.

هم چنين در طي مدتي که شيريني داخل فر مي باشد درب فر را باز نکنيد.




مواد لازم :
200 گرم آرد
5-4 عدد تخم مرغ
2 قاشق سوپخوري روغن
يك و يك دوم فنجان آب
يك قاشق سوپخوري شكر
يك دوم قاشق چايخوري وانيل
يك دوم قاشق چايخوري نمك
دو سوم فنجان پودر قند
250 گرم خامه

طرز تهيه:
آب، نمك، شكر و روغن را در قابلمه كوچكي ريخته و اون را رايشان حرارت ملايم اجاق برنامه مي دهيم تا جوش بيايد.

سپس آرد را يكدفعه در آب در حال جوش مي ريزيم و با قاشق چوبي مرتب به هم مي زنيم تا خمير به صورت توپي در وسط ظرف برنامه گيرد.

بعد اون را از رايشان حرارت بر مي داريم و خمير را به ديواره ظرف مي چسبانيم تا كمي خنك شود .

خمير را در ظرف بزرگتري ريخته و تخم مرغ ها را به تدريج اضافه مي كنيم و خوب به هم مي زنيم تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد.
سيني فر را چرب كرده و خمير را در قيف ماسوره دار نسبتاً بزرگي مي ريزيم و خمير را به شكل گرد بزرگ يا كوچك در سيني برنامه مي دهيم و اون را در طبقه بالاي پنجره فر با درجه حرارت 400 درجه به مدت 30- 25 دقيقه برنامه مي دهيم تا نان ها پف كرده و طلايي شوند.

خامه را با وانيل و پودر قند آماده مي كنيم و پس از خنك شدن نانها درون اونها را به وسيله قيف پر مي كنيم.



72 out of 100 based on 27 user ratings 602 reviews